- Timp preparare:
- 45 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Ciorbe, Carne de curcan, Supe, Carne tocata, Carne de gaina, La foc, Ciorbe de perisoare, Carne, Legume, Morcovi, Ceapa, Ardei, Pranz, Cina, Simple, Supe de pui, Supe usoare, Supe romanesti, Supe cu carne
- Ingrediente principale:
- carne de pasare, paste, legume
Ingrediente pentru supa de perisoare cu paste:
500 g de carne de pasare tocata
300 g de paste (de preferat paste cu o dimensiune mai mica)
2 albusuri de ou
1 morcov, 1 pastarnac, 1 ceapa, 1 ardei gras
1 lingura de ulei de masline
sare si piper - dupa gust
Cum prepari supa de perisoare cu paste:
Amesteca bine carnea tocata cu albusurile de ou si putina sare. Spala si curata legumele. Pune-le la fiert intregi. Morcovul il poti taia in felii sau il poti lasa intreg, in functie de preferintele copilului tau. Intre timp formeaza mici perisoare din carnea tocata. Cand legumele s-au fiert, scoate-le din supa si adauga perisoarele. Lasa-le la fiert aproximativ 15-20 de minute, iar in ultimele 5 minute adauga si pastele. Potriveste de sare. Serveste cu pofta!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!