- Timp preparare:
- 45 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Carne de curcan, Supe, Piept de pui, Paste, La foc, Piept de curcan, Carne, Legume, Dovlecei, Cartofi, Morcovi, Italiene, Pranz, Cina, Gustoase, Supe de pui, Supe creme, Supe cu carne
- Ingrediente principale:
- paste, carne, legume
Ingrediente pentru supa de paste:
300 g de carne de pasare (pui, curcan, gaina), 1 morcov, 1 ceapa, 1 dovlecel, 1 cartof, 1 ardei gras, 70 g de paste (penne, spirale, fundite), zeama de lamaie, sare si piper dupa gust
Cum prepari supa de paste:
Spala si curata legumele. Pune la fiert legumele intregi si carnea de pasare intreaga.Cand s-au fiert toate, scoate carnea de pasare si legumele. Pune pastele in supa la fiert. Paseaza legumele. Taie carnea de pasare in bucati mici. Pune legumele pasate inapoi in supa si amesteca usor pana ce totul se omogenizeaza. Cand pastele s-au fiert, adauga carnea, sare si piper si zeama de lamaie, dupa gust. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!