- Timp preparare:
- 10-30 minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Salate, Piept de pui, La foc, Carne, Legume, Sfecla, Salate de pui, Salate reci, Salate rapide
Ingrediente:
1 sfecla rosie potrivita
1 cartof
1 felie piept de pui (ulterior am incercat si cu manzat si a iesit la fel de buna)
o bucatica de unt (sau o lingurita ulei de masline)
apa plata, putina sare
o lingurita rasa de chimen
optional patrunjel verde si o rosie cruda
Mod de preparare:
Se spala si se curata de coaja sfecla si cartoful si se taie in cubulete mici. Se fierb impreuna cu carnea de pui taiata cubulete sau fasii micute 30 de minute, se adauga sarea si chimenul. Dupa fierbere se scurg de apa si se amesteca cu untul sau uleiul de masline. Se adauga apoi o rosie cruda taiata cubulete si patrunjel verde.
Reteta propusa de Ioana Rocas
pentru concursul Qbebe: Retete sanatoase pentru mamici si pitici
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!