- Timp preparare:
- 40 minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Carne de pui, Salate, Aperitive deosebite, La foc, Iarna, Primavara, Vara, Smantana, Toamna, Carne, Lactate, Legume, Ceapa, Revelion, Zi de nastere, Cina, Salate de pui, Salate cu ciuperci, Salate de iarna, Salate de revelion, Salate reci, Gustoase, Deosebite
- Ingrediente principale:
- piept de pui, Ciuperci proaspete, Smantana.
Ingrediente detaliate pentru Salata de pui cu ciuperci
Un piept de pui mai mare
600 g ciuperci
6 linguri smantana grasa
doua cepe
doua linguri ulei
sare
piper
Cum prepari Salata de pui cu ciuperci
Intr-o tigaie se caleste ceapa taiata foarte fin cu uleiul pana ce ceapa prinde luciu. Pieptul de pui spalat si taiat cubulete mici, (se poate taia si fasiute lungi si foarte subtiri, care la foc se vor carlionta pentru un aspect mai deosebit) sarat si piperat se adauga peste ceapa si se prajeste pana devine crocant. Separat, intr-o cratita mai inalta se vor cali ciupercile cu o lingura de ulei, taiate feliute pana cand nu mai lasa nici un pic de apa si devin rumene. Ciupercile rumenite se rastoarna peste puiul calit, se adauga smantana care obligatoriu trebuie sa fie grasa, altfel se branzeste urat. Se poate orna cu patrunjel verde. Salata de pui cu ciuperci o sa devina preferata ta, atat calda cat si rece! Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!