- Timp preparare:
- 45 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Carne de curcan, Mic dejun copii, Aperitive cu branza, Finger Food, La cuptor, La foc, Lapte, Carne, Piept de curcan, Lactate, Oua, Craciun, Revelion, Oua de gaina, Pasti, Zi de nastere, Mic dejun, Pranz, Cina, Gustari, Gustoase
- Ingrediente principale:
- carne de curcan
Ingrediente pentru mini-briose cu carne de curcan:
1 piept de curcan
2 oua
150 g de branza Cheddar sau cascaval
30 g de faina
75 ml de lapte
30 g de unt moale
sare - dupa gust
Cum prepari mini-briose cu carne de curcan:
Fierbe pieptul de curcan. Lasa-l sa se raceasca. Intre timp da cascavalul pe razatoare, bate ouale si amesteca-le cu cascavalul si untul, adauga faina si treptat laptele, amestecand usor, pana ce compozitia se omogenizeaza si capata consistenta smantanii grase. Toaca marunt pieptul de curcan fiert si incorporeaza-l in compzitie. Toarna compozitia in forme de briose. Da briosele la cuptor, la o temperatura de 210 grade Celsius pentru 15-20 de minute, pana ce devin aurii. Mini briosele cu carne de curcan se pot servi calde cat si reci. Pofta buna!
Truc: Poti folosi orice tip de carne in aceasta reteta.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!