- Timp preparare:
- 2 ore
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Fripturi de pui, Carne de pui, Fripturi la gratar, Feluri de mancare, Fripturi la cuptor, Piept de pui, La cuptor, La gratar, La foc, Lapte, Carne, Lactate, Fripturi, Pranz, Cina, Deosebite
- Ingrediente principale:
- carne de pui, lapte
Ingrediente pentru friptura de pui in lapte:
1 kg de piept de pui
1 cana de lapte
1 lingurita de nucsoara
1 lingurita de miere
1 lingurita de usturoi pisat
2 linguri de ulei
sare, piper - dupa gust
100 g de unt
Cum prepari friptura de pui in lapte:
Spala bine pieptul de pui. taie-l in felii subtiri. Pregateste o marinata, amestecand laptele cu nucsoara, mierea, usturoiul, uleiul, sarea si piperul. Maseaza usor carnita cu marinata si lasa-o la frigider pentru cel putin o ora. Incinge gratarul, o tigaie din teflon sau cuptorul. Unge tigaia sau gratarul cu un, sau o tava de cuptor. Frige pieptul de pui pe ambele parti, cate 10 minute, de doua ori. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!