
-
Timp preparare:
- 80 de minute
-
Varsta:
- 1 - 2 ani
-
Nivel dificultate:
- usor
-
Prezent in categoriile:
- Fripturi de pui, Carne de pui, Feluri de mancare, Fripturi la cuptor, La cuptor, Piept de pui, Carne, Fripturi, Pranz, Cina, Gustoase
-
Ingrediente principale:
- pui, condimente
Ingrediente pentru friptura de pui cu ierburi uscate
800 g de piept de pui4 linguri de ulei de masline
Cate 1/2 de lingurita din urmatoarele condimente: oregano, cimbru, salvie, busuioc, rozmarin, nucsoara, boia dulce, sare
2 catei de usturoi
1 pahar de vin alb
Cum prepari friptura de pui cu ierburi uscate
Spala pieptul de pui. Pune-l intr-un castron. Separat, amesteca vinul cu uleiul de masline, usturoiul pisat si condimentele si toarna-le peste pieptul de pui, amestecand usor. Lasa pieptul de pui la frigider pentru cel putin jumatate de ora. Incinge cuptorul. Pune apoi tot continutul castronului pe o tava si lasa la cuptor pentru 45-50 de minute, intorcand pieptul de pui pentru a se patrunde. Serveste friptura de pui cu ierburi uscate cu o garnitura de orez. Pofta buna!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!