- Timp preparare:
- 60 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Feluri de mancare, Finger Food, Piept de pui, La foc, Carne, Chiftele, Pranz
- Ingrediente principale:
- piept de pui, dovlecel
Ingrediente detaliate pentru chiftelute din piept de pui si dovlecel:
- 100g carne de pui tocata
- jumatate de dovlecel, dat prin razatoare
- 1 morcov mic, dat prin razatoare
- 1 galbenus de ou
- 1 catel de usturoi zdrobit
- 1 lingura de patrunjel tocat
- germeni de grau
- ulei de masline
Cum sa pregatesti chiftelute din piept de pui si dovlecel:
Intr-un vas, amesteca pieptul de pui tocat cu dovlecelul, morcovul, patrunjelul si usturoiul. Adauga galbenusul de ou si o lingura de germeni de grau si amesteca totul pana obtii o pasta omogena, pe care sa o poti modela in mingiute de marime medie, ce le aplatizezi. Incalzeste intr-o tigaie putin ulei de masline si lasa chiftelele la prajit pana cand capata o nuanta de auriu-inchis. Aseaza-le pe o farfurie pe care ai pus, in prealabil, un servetel de bucatarie, pentru a absoarbe excesul de ulei.
Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!