- Timp preparare:
- 10-30 minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Prezent in categoriile:
- Deserturi, Finger Food, La cuptor, Lapte, Lactate, Prajituri, Briose, Gustari, Gustoase, Simple
Poti sa faci 12 briose mari sau 24 de briose mici.
Ingrediente:
1 cana cu faina
¼ de cana cu zahar brun
4 linguri de lapte praf
¼ de lingura de bicarbonat de sodiu
2 linguri de ulei vegetal
½ cana cu apa
1 ou batut
Mod de preparare:
Intr-un castron puneti faina, zaharul brun, laptele praf si bicarbonatul de sodiu.
Faceti o gaura in mijloc si puneti oul batut, uleiul si apa.
Amestecati pana se omogenizeaza, fara insa a exagera.
Apoi turnati compozitia in formele de briose unse, umplandu-le doar ¾.
Le bagati in cuptorul incins la 200 de grade timp de 20 de minute.
Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!