- Timp preparare:
- 1 ora si 30 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Aperitive reci, Carne de pui, Aperitive calde, Finger Food, Piept de pui, La cuptor, Iarna, Primavara, Vara, Branza, Toamna, Carne, Lactate, Pranz, Cina, Gustari, Gustoase, Simple
- Ingrediente principale:
- piept de pui, branza, oua, faina, lapte, ulei, rosii uscate, ceapa verde, patrunjel tocat
Ingrediente pentru 12-15 Brioșe cu pui și cu brânză
1 piept de pui fiert150 g brânză (plus încă puțină pentru ras)
3 ouă
125 ml lapte
140 g făină
50 g roșii uscate
1 legătură de ceapă verde
pătrunjel tocat (cam o lingură)
1 lingură ulei
sare, piper (după gust)
Timp de preparare: 1 oră și jumătate
Cum se prepară Brioșele cu pui și brânză
Pasul 1: Încinge cuptorul la 200 de grade.
Pasul 2: Vei bate ouăle.
Pasul 3: Combină ouăle cu laptele, făina și uleiul.
Pasul 4: Pieptul de pui va fi tocat mărunt.
Pasul 5: Roșiile, ceapa verde și pătrunjelul vor fi și ele tocate mărunt.
Pasul 6: Pieptul de pui, legumele și brânza vor fi puse la un loc. Pune peste ele sare și piper.
Pasul 7: Pune la un loc amestecul cu carne cu cel cu făină, ouă și lapte. Va trebui să ai un amestec omogen.
Pasul 8: Aluatul obținut va fi pus în forme speciale de brioșe. Vei presăra peste fiecare brioșă brânză rasă și vei pune la cuptor. Ai grijă ca formele de brioșe să fie umplute cu aluat cam pe 3/4.
Pasul 9: Scoate brioșele din cuptor și lasă-le să se răcească la temperatura camerei.
Surse:
www.youtube.com
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!