Certurile între frați sunt la ordinea zilei și în cazul vedetelor. Ce spune Elena Gheorghe despre copiii ei

Certurile între frați sunt la ordinea zilei și în cazul vedetelor. Ce spune Elena Gheorghe despre copiii ei

Mariana Voinea

Pe cât de mult se iubesc, pe atât de mult se ceartă. Copiii Elenei Gheorghe se ciondănesc zi de zi, chiar sub ochii părinților lor. Ce spune celebra artistă despre contradicțiile dintre frați, dar și despre momentele lor de afecțiune?

Certurile între frați nu sunt o noutate. De când e lumea, frații și surorile își mai dispută câte o jucărie, câte un caiet, poate chiar și locul în pat, iar aceste lucruri se întâmplă și la case mai mari. Elena Gheorghe vorbește despre micile certuri între copiii ei, care se pare că sunt la ordinea zilei.

„Se aleargă, se ciondănesc, se pupă, se îmbrățișează și apoi iar se aleargă și iar se ciondănesc”

Elena Gheorghe este căsătorită cu soțul ei Cornel Ene din 2011 și au împreună doi copii, pe Nicholas și pe micuța Amelie, în vârstă de 13, respectiv 7 ani. Ați putea spune că la această vârstă, copiii sunt mari și că nu se mai ceartă între ei. Greșit! Conform spuselor artistei, își găsesc motive de ceartă din orice.

Se pare că diferența de vârstă spune cuvântul și în timp ce unul dintre copiii se îndreaptă cu pași grăbiți spre adolescență, celălalt încă se bucură de copilărie. Să fie acesta motivul disputelor zilnice dintre cei doi frați?

colaj foto elena gheorghe cu sotul ei si cei doi copii ai lor

„Nicholas merge cu pași repezi către adolescență, iar Amelita este încă un copil. Îi place foarte tare să se joace cu păpușile și sper să dureze cât mai mult această copilărie. Pentru că mi se pare că e cel mai bine să ai la bază multă copilărie. Ei sunt într-o perioadă în care se contrazic foarte des, într-o perioadă în care își găsesc motive de ceartă pe orice, pe te miri ce, și de contradicție.

Dar mai au momente când se iubesc, sunt foarte afectuoși unul cu celălalt și îți dai seama că momentele alea pentru mine…. Zic „Doamne, ce bine!”. După care iar o iau de la capăt. Dar amândoi sunt foarte activi, se aleargă, se ciondănesc, se pupă, se îmbrățișează și apoi iar se aleargă și iar se ciondănesc. Iar noi încercăm să menținem echilibrul între ei.

Și să le explicăm, să fim drăguți cu ei și să îi facem să înțeleagă că sunt frați și că trebuie să împartă și că trebuie să fie amabili unul cu celălalt. Lucru care câteodată ne iese foarte bine, iar alteori nu ne iese deloc”, a declarat Elena Gheorghe pentru Fanatik.

Ce familie frumoasă are Elena Gheorghe. Care este secretul căsniciei sale de succes

Cum se înțelegea Elena Gheorghe cu proprii frați?

Artista dezvăluie și câteva din motivele pentru care se certa cu proprii ei frați. Între Elena Gheorghe și fratele ei, Costin, este o diferență de vârstă considerabilă, în timp ce între ea și sora ei este o diferență de doar 11 luni.

Îmi aduc aminte și eu de perioada mea cu frații mei când aveam certuri și tot felul de contradicții. Mai mult cu Costin. Pentru că diferența era între noi. E diferență de 11 luni între mine și sora mea. Și Costin, care era cu 4 ani mai mic.

Și atunci normal că aveam chestii diferite, mentalități diferite și interese diferite. Deci cumva înțeleg perioada asta și îi ajut pe cât pot, pe copiii mei. Îi ajutăm pe cât putem”, a mai spus artista pentru publicația menționată anterior.

Poze din copilărie cu vedete din România

Ce surprize mai pregătește Elena Gheorghe pentru fanii ei, anul acesta?

Se pare că anul 2024 este unul de mare însemnătate pentru artista care le pregătește fanilor ei o suită de surprize. Anul 2024 este un an aniversar pentru Elena Gheorghe, care împlinește două decenii de carieră și a decis să celebreze așa cum se cuvine.

elena gheorghe cu sotul si copiii pe plaja la neversea

Cântăreața a deschis deja seria concertelor cu evenimentul la Sala Palatului. În cadrul turneului, va cânta piese pop, latino, dance, practic melodiile care au consacrat-o și i-au adus notorietatea.

Turneul național «Elena 20» va începe în octombrie, voi duce concertul de la Sala Palatului în zece orașe. Abia aștept, sunt foarte entuziasmată, mai ales că după concertul de la Sala Palatului mi-au scris foarte mulți oameni din țară, dornici să ne asculte și să ne vadă.

Vin să vă cânt, să dansăm împreună și să ne bucurăm de clipe frumoase, să cream amintiri care dăinuie și care rămân în sufletele noastre. Aceste lucruri ne fac mai fericiți, iar când avem o stare mai puțin plăcută ne aducem aminte de ele și ne încărcăm.

Pentru mine, ăsta este unul dintre motoarele care mă ajută să fiu ceea ce sunt acum și să dăruiesc la rândul meu ceea ce Dumnezeu mi-a dat – acest dar”, a concluzionat fosta componentă a trupei Mandinga.

Așadar, divergențele și disputele între frați se întâmplă și la case mai mari. Copiii găsesc permanent motive de a se ciondăni, indiferent de vârstele pe care le au și de preferințele lor.

Surse foto: facebook.comfacebook.comfacebook.comfacebook.comfacebook.com

Surse articol: libertatea.rofanatik.ro

Articolul urmator
4 frați din Vaslui sunt premianți la școală, deși acasă îngheață de frig și trăiesc în condiții grele
4 frați din Vaslui sunt premianți la școală, deși acasă îngheață de frig și trăiesc în condiții grele

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Ai mai mulți copii? Iată cum întărești relațiile dintre frați și cum gestionezi certurile
    Ai mai mulți copii? Iată cum întărești relațiile dintre frați și cum gestionezi certurile

    Printre cele mai importante provocări pe care le are de înfruntat un părinte cu mai mulți copii se regăsește și aceasta: să prevină conflictele majore, care pot izbucni din...

    Cum crești prietenia între frați
    Cum crești prietenia între frați

    Să găsești prieteni adevărați, care să te înțeleagă, să te susțină, să te motiveze și să-ți fie alături necondiționat nu este întotdeauna la...

    Efectele pe termen lung ale favoritismului între frați. Cum afectează familia și relația dintre copii
    Efectele pe termen lung ale favoritismului între frați. Cum afectează familia și relația dintre copii

    Cei mai mulți părinți susțin că nu au un copil favorit, însă studiile care s-au realizat în acest domeniu, arată că nu este așa. Cercetările arată că aproximativ 65%...

    Cea mai potrivită diferență de vârstă între frați
    Cea mai potrivită diferență de vârstă între frați

    Când e cel mai bun moment să faci al doilea copil? Descoperim împreună care sunt avantajele și dezavantajele de a avea doi copii cu o diferență de vârstă mică,...

    Sunt căsătoriți, urmează să devină părinți și au descoperit că sunt frați vitregi
    Sunt căsătoriți, urmează să devină părinți și au descoperit că sunt frați vitregi

    Imaginează-ți următoarea situație: îți găsești sufletul pereche, faci și un copil cu el, apoi descoperi întâmplător că sunteți frați. Pare un caz desprins...

    "Bătăile" cu mâncare la masă între frați - cum le oprim?
    "Bătăile" cu mâncare la masă între frați - cum le oprim?

    Mulți părinți știu cât este de greu să-i convingă pe cei mici să mănânce ce le-au pus în farfurie, să stea cuminți la masă sau să-i oprească din a se juca cu...

    Iubesc certurile stupide și banale cu soțul meu
    Iubesc certurile stupide și banale cu soțul meu

    Certurile în cuplu sunt normale. De la cele mai banale, până la cele mai serioase. Conflictul dintre parteneri, deși inconfortabil, servește mai multor scopuri, menite să...

    Care este ordinea efectuării operațiilor
    Care este ordinea efectuării operațiilor

    „Matematica este o limbă și o știință”, spunea Lucian Blaga. Pentru a reuși să pătrundem în tainele numerelor, ale calculelor, este necesar să ținem cont de...

    © 2024 Qbebe