Ce mare a crescut fiul Elenei Gheorghe! Nicholas este mai înalt decât mama lui

Ce mare a crescut fiul Elenei Gheorghe! Nicholas este mai înalt decât mama lui

Mariana Voinea

Copiii Elenei Gheorghe au crescut! Băiatul se îndreaptă cu pași repezi spre adolescență, iar fata se transformă într-o adevărată domnișoară. 

Nicholas, fiul Elenei Gheorghe nu mai e „Piticholas” așa cum îl alinta mama lui până nu demult, ci este un flăcău mândru, mai înalt decât artista. Cântăreața are doi copii superbi din căsătoria cu Cornel Ene, o fetiță pe nume Amelie Nicole și băiatul, Nicholas Răzvan.

Recent, solista trupei Mandinga a postat pe Instagram o poză în care apare ea într-un hanorac cu personajul de desene animate Tom și fiul ei, Nicholas, într-un hanorac cu personajul de desene animate Jerry cu mesajul emoționant: „Nicholas nu mai e Piticholas, acum eu sunt Piticolas daca nu-s pe tocuri:)

Timpul trece f repede iar pozele alaturi de el sunt adevarate comori ca e scump rau la pozat:) De obicei suntem o echipa dar se mai intampla si o joaca de-a Tom si Jerry cand vine vorba de gatgeturi;)

Probabil ca mamele se regasesc in povestea mea💗
Duminica binecuvantata tuturor!💗”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial)

Ce familie frumoasă are Elena Gheorghe. Care este secretul căsniciei sale de succes

Nicholas merge cu pași repezi către adolescență, iar Amelita este încă un copil”

De-a lungul timpului, artista a dezvăluit faptul că petrece foarte mult timp alături de fiul și de fiica ei, fac activități împreună. Familia merge adesea în vacanțe împreună, de unde împărtășesc fanilor fotografii.

elena gheorghe alaturi de sot si de copii pe plaja la neversea

Una din cele mai îndrăgite și longevive artiste din România, Elena Gheorghe are o familie de invidiat. Artista s-a căsătorit cu Cornel Ene, alesul inimii, în anul 2011, după aproape 6 ani de relație.

În luna decembrie a anului 2011 a venit pe lume Nicholas, iar pe 15 iulie 2017 a venit pe lume Amelie. Nicolas are acum 13 ani, are o relație apropiată de mama lui și își petrece mult timp cu ea.

Amelie are 7 ani este prințesa familiei. În timp ce fetița este încă un copil, Nicholas merge cu pași repezi către adolescență. Tocmai de aceea, nu de puține ori Elena Gheorghe a dezvăluit faptul că cei doi copii se contrazic foarte des, având în vedere diferența de vârstă dintre ei.

„Nicholas merge cu pași repezi către adolescență, iar Amelita este încă un copil. Îi place foarte tare să se joace cu păpușile și sper să dureze cât mai mult această copilărie. Pentru că mi se pare că e cel mai bine să ai la bază multă copilărie.

Ei sunt într-o perioadă în care se contrazic foarte des, într-o perioadă în care își găsesc motive de ceartă pe orice, pe te miri ce, și de contradicție. Dar mai au momente când se iubesc, sunt foarte afectuoși unul cu celălalt și îți dai seama că momentele alea pentru mine…. Zic „Doamne, ce bine!”. După care iar o iau de la capăt.

Dar amândoi sunt foarte activi, se aleargă, se ciondănesc, se pupă, se îmbrățișează și apoi iar se aleargă și iar se ciondănesc. Iar noi încercăm să menținem echilibrul între ei.

Și să le explicăm, să fim drăguți cu ei și să îi facem să înțeleagă că sunt frați și că trebuie să împartă și că trebuie să fie amabili unul cu celălalt. Lucru care câteodată ne iese foarte bine, iar alteori nu ne iese deloc”, a declarat Elena Gheorghe pentru Fanatik.

Certurile între frați sunt la ordinea zilei și în cazul vedetelor. Ce spune Elena Gheorghe despre copiii ei

„Nicholas vrea să facă muzică, Amelie, balet și desen. Amelie e argintul viu, e nebunia noastră frumoasă”

Copii Elenei Gheorghe au moștenit talentul său muzical, așa cum declara chiar artista într-un interviu dat anul trecut pentru Viva: „Ambii au ureche muzicală și voce. Noi ne-am propus dinainte să-i avem că ai noștri copii vor face ceea ce le place în viață.

Atât eu, cât și Cornel am fost susținuți de părinți în direcția în care ne-am dorit. Am avut colegi, prieteni care au făcut ce au vrut părinții lor și n-au fost fericiți până nu și-au găsit propriul drum. Noi le oferim variante și ei vor alege.

Momentan, Nicholas vrea să facă muzică, Amelie, balet și desen. Amelie e argintul viu, e nebunia noastră frumoasă care zburdă de dimineața până seara. E mereu pusă pe glume, are idei trăsnite, știe să se impună și e foarte hotărâtă.

Adoră tot ce înseamnă plușuri, are o colecție care cred că ne va da afară din casă în curând și îi plac în continuare dulciurile, dar mănâncă cu poftă fructe și legume, în special morcovi”.

„În timpul școlii, au voie la ecrane doar în weekend, trei ore, iar în vacanță, au o oră și jumătate la dispoziție pe zi”

În ceea ce privește utilizarea telefonului mobil, jocurilor, tabletei, artista mărturisește că este destul de strictă cu copiii săi. Aceasta le permite să folosească telefonul sau să se joace pe PlayStation doar în weekenduri și în timpul vacanțelor.

familia elenei gheorghe imbracati in alb in fata unui local

Atunci le acordă o oră și jumătate pe zi pentru aceste activități digitale. În rest, pot face orice activitate care nu implică niciun fel de ecran: „E foarte greu să menții un echilibru, dar nu imposibil.

De cele mai multe ori ne iese, pentru că avem reguli clare pe care le-am impus pe parcurs, când am văzut ce se poate întâmpla. Vorbim mult cu ei și le explicăm. Câteodată, înțeleg din prima, alteori trebuie să le repetăm de mai multe ori.

În timpul școlii, au voie la ecrane doar în weekend, trei ore, iar în vacanță, au o oră și jumătate la dispoziție pe zi să se joace pe telefon sau pe PlayStation.

În rest, pot face orice altă activitate care nu implică niciun fel de ecran. Când sunt bolnăviori, e haos, sunt niște escroci sentimentali”, a povestit Elena Gheorghe pentru sursă anterior menționată.

Un exemplu de artist desăvârșit și mamă dedicată, Elena Gheorghe a câștigat aprecierea publicului prin cariera muzicală clădită cu multă trudă, dar și prin viața de familie pe care a expus-o în nenumărate rânduri, portretizând o familie frumoasă și împlinită.

Surse foto: instagram.cominstagram.com

Surse articol: fanatik.roviva.ro

Articolul urmator
Ce mare a crescut băiețelul lui Lili Sandu și al lui Silviu Țolu!

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Ce mare a crescut fiul Alinei Ceușan! Rock are 2 ani și este adorabil!
    Ce mare a crescut fiul Alinei Ceușan! Rock are 2 ani și este adorabil!

    Alina Ceușan este o mămică mândră! Fiul ei, Rock, care a venit pe lume în plină pandemie, a împlinit, anul acesta, doi ani și pare să fi moștenit personalitatea...

    Ea este fetița cu un IQ mai mare decât cel al lui Albert Einstein! Are doar 12 ani și a fost deja acceptată în Mensa
    Ea este fetița cu un IQ mai mare decât cel al lui Albert Einstein! Are doar 12 ani și a fost deja acceptată în Mensa

    Are doar 12 ani, dar deja are un IQ mai mare decât al lui Einstein! Ea este Anwita Panil, o fetiță din Manchester, Anglia, care a fost acceptată în Mensa. Părinții săi sunt...

    Lili Sandu se sacrifică pentru fiul ei: ”Este mai obosită decât mine. Se trezește doar ea și îi dă să mănânce. Eu dorm” spune iubitul ei
    Lili Sandu se sacrifică pentru fiul ei: ”Este mai obosită decât mine. Se trezește doar ea și îi dă să mănânce. Eu dorm” spune iubitul ei

    Viața de mămică este atât de frumoasă, dar vine la pachet cu o mulțime de provocări, mai ales la primul bebe. Lili Sandu poate să confirme acest lucru! Iată cum s-a schimbat...

    De ce tatăl lui Elon Musk spune că nu este mândru de fiul lui, cel mai bogat om din lume
    De ce tatăl lui Elon Musk spune că nu este mândru de fiul lui, cel mai bogat om din lume

    Elon Musk este antreprenor, fiind CEO al „Tesla”, dar și fondator și inginer șef al „SpaceX”. Recent, tatăl său, Errol, a acordat un interviu unui post de radio...

    Faptul că am devenit mamă este cea mai mare reușită a vieții mele, dar și cel mai mare sacrificiu
    Faptul că am devenit mamă este cea mai mare reușită a vieții mele, dar și cel mai mare sacrificiu

    O mamă care acum are copii mari, ne povestește prin câte etape a trecut în rolul de mamă a copiilor săi. Cum s-a schimbat pe parcurs și ce sacrificii a trebuit să facă....

    Cea mai bună persoană pe care fiul meu o știe este mama lui pe care nu a cunoscut-o niciodată
    Cea mai bună persoană pe care fiul meu o știe este mama lui pe care nu a cunoscut-o niciodată

    Copiii ne surprind adesea cu vorbele pe care le spun, mai ales când dau dovadă de maturitate. Într-o asemenea ipostază s-a aflat o familie care a auzit cum unul dintre copii,...

    Ce mare și frumos a crescut băiețelul lui Pepe! Pepe Jr. a împlinit un an
    Ce mare și frumos a crescut băiețelul lui Pepe! Pepe Jr. a împlinit un an

    Pepe este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din țara noastră și este tatăl a trei copii. Ori de câte ori are ocazia, artistul nu ezită să spună cât este de...

    Fiul meu refuză să se mai joace cu un prieten, așa că am eu acum misiunea ingrată de a rupe prietenia cu el și mama lui
    Fiul meu refuză să se mai joace cu un prieten, așa că am eu acum misiunea ingrată de a rupe prietenia cu el și mama lui

    Încă din primele clipe în care copilul tău începe să lege prietenii, îți dai seama cât de importante sunt acestea pentru dezvoltarea sa emoțională, dar...

    © 2024 Qbebe