- Timp preparare:
- 30-60 minute
- Varsta:
- peste 4 ani
- Prezent in categoriile:
- Deserturi, Finger Food, La cuptor, Prajituri, Prajituri de casa, Prajituri fara crema, Prajituri pentru copii, Gustari, Gustoase
MOD DE PREPARARE
Se pregateste o tava mare, de circa 26/40 cm, se unge cu margarina solida si se presara cu faina. Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul tos, zaharul vanilat si romul. Spuma se bate in continuare, pana cand se intareste; apoi se pun galbenusurile si untul topit, dar rece, se amesteca prin rasturnare , cu telul, de 4-5 ori. Se adauga faina, amestecata in prealabil cu cacao cernuta, praful de copt si gemul de portocale.
Se amesteca cu telul pana ce se incorporeaza toate ingredientele. Compozitia se toarna in tava, se niveleaza si se presara nucile taiate in felii mai groase.
Tava se introduce in cuptorul bine incalzit dinainte la foc mijlociu si se lasa 30 minute.
Apoi poti sa o tai in bucati dreptunghiulare.
Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!