- Timp preparare:
- 30 minute
- Varsta:
- 8 - 12 luni
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Moldovenesti, Aperitive, Aperitive calde, Deserturi, Aperitive speciale, Aperitive romanesti, La cuptor, Iarna, Primavara, Vara, Branza, Toamna, Cascaval, Branza de vaci, Lactate, Legume, Prajituri, Cartofi, Placinte cu branza, Romanesti, Cina, Gustari, Gustoase, Vegetariene, Simple, Deosebite, Cartofi la cuptor
- Ingrediente principale:
- cartofi, branza, ou
Ingrediente detaliate pentru gogosi de cartofi:
250 g de cartofi
1 cubulet unt
3 linguri branza rasa
1 galbenus de ou
sare - optional
Cum preparam gogosi de cartofi:
Cartofii se spala bine si se coc la cuptor cu tot cu coaja. Dupa ce s-au copt si racit un pic ii curatam de coaja, ii zdrobim bine si adaugam untul, branza si galbenusul de ou. Amestecam bine compozitia rezultata. Formam gogosele pe care le turtim ca pe chiftelutele din hamburgeri. Intr-o tava unsa cu unt asezam gogosile si le coacem in cuptorul incis la foc mare 5 minute, pana se rumenesc un pic. Gogosile cu cartofi se pot devora cu cascaval ras deasupra. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!