1/2 de
piept de curcan, 3 cartofi, 100 g de cascaval, 1 ou, pesmet, sare, usturoi,
piper, boia dulce (condimentele sunt optionale), ulei de masline, patrunjel,
marar.
Pune pieptul de
curcan in bait pentru jumatate de ora (ulei de masline, usturoi, putina sare,
piper, boia dulce). Daca bebele tau este mai mic de 1 an, renunta la condimente si foloseste pieptul de curcan asa cum este.
Curata si taie cartofii cuburi, la fel si cascavalul si
pieptul de curcan. Pune-le pe toate in robot, adauga oul, 1 lingura de ulei de
masline, 1 lingura de pesmet, patrunjelul si mararul tocat si amesteca bine pana ce devin o pasta.
Pune pe o tava
hartie de copt, unge-o cu putin ulei. Umezeste mainile si formeaza chiftelute.
Aseaza-le pe tava si baga-le la cuptorul incins in prealabil la 180 de grade
Celsius pentru 20 de minute.
Serveste-le cu un
sos alb, rece: tzatziki, smantana cu usturoi, maioneza.
POFTA
BUNA!
Aceasta reteta a fost oferita de:
www.reteteoriginalebygabriela.blogspot.ro