- Timp preparare:
- 45 de minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Aperitive reci, Aperitive cu ciuperci, Feluri de mancare, Aperitive cu branza, Aperitive deosebite, Finger Food, Aperitive foietaj, La cuptor, La foc, Cascaval, Lactate, Legume, Ciuperci, Ceapa, Tarte, Mic dejun, Pranz, Cina, Gustari, Deosebite
- Ingrediente principale:
- ciuperci, oua, faina
Ingrediente pentru tarta cu ciuperci:
200 ml lapte75 g unt
350 g faina
1 ou
1 plic drojdie uscata
busuioc si
rozmarin
sare pentru aluat
Pentru umplutura:
1 ceapa
sare
100 g cascaval
piper macinat,rozmarin si busuioc - dupa gust
150g crema de branza
5 oua
500 g de cuperci
Cerne faina impreuna cu drojdia intr-un castron, adauga restul ingredientelor si framanta un aluat potrivit de tare pe care lasa-l la crescut. Toaca ceapa marunt, caleste-o in ulei, adauga ciupercile si lasa-le la calit pana ce se inmoaie. Amesteca ciupercile cu ouale batute, cu cascavalul dat pe razatoare, condimenteles si crema de branza. Intinde aluatul creszcut intr-o foaie mare. Unge o tava cu unt, puen aluatul, umple-l cu amestecul de ciuperci si oua. Lasa tava la cuptor pentru 20-30 de minute. Serveste tarta rece. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!