- Timp preparare:
- 20 de minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Paste, La foc, Mancaruri italiene, Paste cu fructe de mare, Legume, Peste, Rosii, Masline, Italiene, Pranz, Cina, Gustoase
- Ingrediente principale:
- spaghete, rosii, masline, ansoa
Ingrediente pentru Spaghete alla Putanesca:
400 g de spaghete
400 g de rosii zemoase sau rosii la conserva
100 g de masline negre fara samburi
100 g de ansoa
40 g de capere
2 catei de usturoi
1 ardei iute rosu
2 linguri de pasta de rosii
2 linguri de ulei de masline
sare
Cum prepari Spaghete alla Putanesca:
Intr-o tigaie se pun la calit usturoiul curatat si taiat feliute, ardeiul iute curatat de seminte si tocat marunt. Cand usturoiul incepe sa se rumeneasca, se adauga cele 100 g de ansoa si se zdrobesc cu o furculita. Rosiile se decojesc, se taie cubulete si se punpeste usturoi si peste, impreuna cu caperele, maslinele si pasta de rosii. Se lasa pe foc sa scada, 15-20 de minute. In acest timp se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se trec prin jet de apa rece, se scurg si se amesteca bine cu sosul. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!