- Timp preparare:
- 45 de minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Deserturi, Finger Food, La cuptor, Cirese, Primavara, Vara, Fructe, Prajituri, Prajituri cu fructe, Prajituri rapide, Prajituri simple, Prajituri de casa, Prajituri cu cirese, Simple
- Ingrediente principale:
- cirese
Ingrediente pentru prăjitură cu cireșe
500 g de cireșe fără sâmburi, 2 ouă, 150 ml de lapte, 100 ml de ulei, 150 g de zahăr, 250 g de făină, 1 plic de praf de copt, 1 plic de zahăr vanilat, o esenţă de vanilie
Cum prepari prăjitura cu cireșe
Spală cireșele şi lasă-le la scurs. Toarnă într-un castron laptele, uleiul, zahărul, esenţa de vanilie, pune şi ouăle şi amestecă bine cu un tel până la omogenizare. Amestecă uşor și adaugă făina în ploaie şi praful de copt. Toarnă amestecul într-o tavă cu margini înalte. Aşează cireșele în amestec şi pune tava în cuptorul încins la 180 de grade Celsius pentru 20 de minute. Poţi face testul cu scobitoarea, apoi scoţi prăjitura cu cireșe şi o laşi să se răcească înainte de a o porţiona. Poftă bună!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!