- Timp preparare:
- 30 de minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Aperitive cu ciuperci, Finger Food, La cuptor, Legume, Ciuperci, Craciun, Revelion, Pasti, Zi de nastere, Pranz, Cina, Gustari, Simple
- Ingrediente principale:
- ciuperci
Ingrediente pentru pateuri cu ciuperci
Cum prepari pateuri cu ciuperci
Decongelează foietajul. Toacă mărunt ceapa și cupercile și călește-le în uleiul încins. Lasă umplutura să se răcească apoi adaugă oul bătut. Pune pe foaia de foietaj umplutură, ruleaza-o, apoi tai-o în bucăți transversale, de 4 cm grosime. Așează-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și lasă la cuptorul încins în prealabil pentru 15 minute. Servește cu pofta!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!