
-
Timp preparare:
- 1 ora
-
Varsta:
- 2 - 4 ani
-
Nivel dificultate:
- mediu
-
Prezent in categoriile:
- Feluri de mancare, La foc, Mancaruri cu mazare, Mancaruri gustoase, Mancaruri fara carne, Tocanite de legume, Branza, Lactate, Branza dulce, Legume, Mazare, Ghimbir, Ceapa, Mancaruri, Tocanite, Indiene, Gustoase
-
Ingrediente principale:
- mazare, branza
Ingrediente pentru mattar paneer:
200 g de cas
300 g de mazare fiarta
2 linguri de ghee sau unt foarte gras
2 lingurite de seminte de chimen
2 -3 cepe medii tocate marunt
2-3 rosii medii pasate
cate o lingurita din urmatoarele condimente: ghimbir, usturoi, coriandru, turmeric, boia dulce, curry
sare, dupa gust
Cum prepari mattar paneer:
Pune mazarea la fiert. Incinge untul intr-o tigaie si adauga semintele de chimen. Lasa-le 2-3 minute. Adauga ceapa si caleste-o pana ce devine aurie. Adauga condimentele si mai lasa 2-3 minute. Adauga pasta de rosii si sarea si lasa compozitia sa scada la foc mic. Adauga mazarea deja fiarta si 1 ceasca din apa in care a fiert. Mai lasa 10 minute sa scada apa. Taie casul in cuburi egale si adauga-le in sos. Lasa inca 3-4 minute, amestecand incet. Inchide focul, lasa oala acoperita, pentru ca sa absoarba casul toate aromele sosului. Pofta buna!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!