- Timp preparare:
- 30-60 minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Prezent in categoriile:
- Deserturi, Finger Food, La cuptor, Gustari
Ingrediente:
125g unt
1/3 ceasca cu zahar pudra
2 oua usor batute
½ de ceasca cu fagure de miere zdrobit
4 lingurite de lapte praf
2/3 ceasca cu faina simpla
1/3 ceasca cu faina care creste singura
¼ pahar cu lapte simplu
Mod de preparare:
Amestecati untul si zaharul pana cand devine moale si cremos, peste care adaugati, treptat, ouale.
Impaturiti amestecul in faina, laptele praf si cel normal pana devine o pasta (aluat).
Apoi il rasturati intr-o forma de copt, unsa pe care o bagati in cuptor incins la 180 de grade pana cand capata culoarea maro-aurie.
Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!