- Timp preparare:
- 60 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Feluri de mancare, Aperitive cu branza, Garnituri, Aperitive rapide, La cuptor, Paste, Paste cu branza, Mancaruri rapide, Mancaruri fara carne, Smantana, Lactate, Legume, Oua, Ardei, Porumb, Mancaruri, Tarte, Italiene, Garnituri pentru gratar, Oua de gaina, Pranz, Cina, Gustari, Deosebite
- Ingrediente principale:
- cas, paste
Ingrediente pentru tarta din cas si paste:
500 g de cas nesarat
500 g de paste
300 g de smantana grasa
2 oua
200 g de porumb dulce
1 lingurita de sare, 1 lingurita de oregano
1 ardei rosu
unt
Cum prepari tarta din cas si paste:
Pune pastele la fiert cu putina sare. Pune in robot smantana, 100 g de cas, 2 oua, sare, oregano si amesteca bine pana ce compozitia se omogenizeaza. Adauga in compozitie porumbul. Unge o tava sau un vas termorezistent cu unt, pune un strat subtire de felii de cas, pastele fierte, peste care toarna amestecul de smantana, apoi pune inca un strat de cas. Decoreaza cu ardei rosu taiat cuburi mici. Pune tava la cuptor pentru 30 de minute, la 220 de grade Celsius. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!