- Timp preparare:
- 30 - 60 minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Carne de curcan, Supe, La foc, Carne, Legume, Romanesti, Pranz, Gustoase, Supe cu carne
- Ingrediente principale:
- carne de curcan, morcov, telina
Ingrediente pentru supa cu taitei:
- piept de curcan (gaina),- o telina,
- un morcov,
- o ceapa,
- un ardei gras,
- patrunjel,
- taietei de casa (ou, faina, sare).
Mod de preparare:
Luam oul, faina putina apa calda si sare din care se framinta aluat, mai apoi intindem aluatul cit mai subtire, il lasam sa se zvinteze, il rulam si taiem cit putem de subtiri taieteii.
Pieptul se taie cubulete si le punem la fiert in apa, respectiv se aduna spuma ori de cite ori este nevoie. Se adauga ceapa tocata marunt, se lasa sa fiarba, cind carnea este aproape fiarta se adauga telina si morcovul taiat dupa preferinte (rondele, sau cuburi mici). Se lasa la fiert, la foc mic, si la final se adauga ardeiul taiat fisii si taieteii. Dupa ce au fiert taieteii se opreste focul si se adauga patrunjelul taiat marunt.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!