- Timp preparare:
- 60 minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Carne de curcan, Feluri de mancare, La cuptor, Paste, La foc, Lasagna, Carne, Legume, Morcovi, Ceapa, Musaca, Italiene, Simple
- Ingrediente principale:
- paste, carne de curcan
Ingrediente detaliate pentru musaca din paste cu carne de curcan:
1 pulpa dezosata de curcan tocata
1 morcov
1 ceapa
1 legatura de marar
4 linguri de bulion sau suc de rosii
200 g de telemea
100 g de unt
1 varf de cutit de sare
1 lingura de pesmet
Cum prepari musaca din paste cu carne de curcan:
Toaca si amesteca ceapa, morcovul si mararul. Caleste-le in putina apa, pana ce se inmoaie, adauga si carnea. Lasa-le sa se fiarba in apa cat sa le acopere. Cand apa de la carne a mai scazut, adauga bulionul si sarea si amesteca bine. Intre timp pune pastele la fiert. Cand s-au fiert, scurge-le bine de apa, adauga telemeaua data pe razatoare si untul si amesteca bine, pana ce se topeste untul.
Unge o tava cu putin unt sau ulei, presara pesmet, ca sa nu se lipeasca, pune un strat de paste, apoi carnea cu legume, apoi inca un strat de paste. Baga tava la cuptorul incins in prealabil pentru 45 de minute, la 220 de grade Celsius.
Pofta buna de musaca din paste cu carne de curcan!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!