Ingrediente:
- 3 dovlecei
- 200-250 grame de carne de curcan fiarta si maruntita la minitocatorul de la
blender
- 1 morcov
- praz
- foarte putina quinoa
- 1 ardei rosu
- 1 ou
- suc de rosii facut in casa
- patrunjel
Am facut o compozitie din morcov, praz,
patrunjel si ardei maruntiti la blender si am amestecat acest amestec cu quinoa
(fiarta in prealabil 5 minute), carnea si oul! Am umplut dovleceii, in
prealabil curatati, taiati in doua si scobiti ca niste barcute!
Am lasat la cuptor (intr-un vas yena) cam 30
minute. Cu 5 minute inainte de a opri cuptorul am presarat deasupra un mix de
smanatana si putina telemea de vaca foarte putin sarata (avand in vedere ca nu
i-am adaugat deloc sare in mancare, acest mix a dat un gust demential
dovleceilor).
Pofta buna!
Oricat m-as chinui cu tot felul de retete
sofisticate, minunatia de dovlecei umpluti au ajuns in farfurie...pasati la
blender, pentru ca piticul meu inca refuza sa manance anumite mancaruri cu
bucatele in ele, oricat de mici....important e ca gustul lor a fost pe placul
piticului!
Reteta oferita de: