- Timp preparare:
- 30-60 minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Prezent in categoriile:
- Ciorbe, Carne de gaina, La foc, Ciorbe de pui, Smantana, Ciorbe romanesti, Ciorbe taranesti, Carne, Lactate, Legume, Oua, Romanesti, Oua de gaina, Pranz, Cina, Gustoase
Ciorba pe care am sa v-o prezint mai jos a devenit de ceva vreme preferata intregii familii. Sora mea este cea care a inceput sa o prepare si a devenit foarte repede un must-have si in bucataria mea. Secretul ei este gaina sau puiul de tara, care ii ofera un gust deosebit si o face foarte satioasa.
In castronul in care ai smantana si galbenusurile adauga cate un polonic din ciorba pana ce smantana ajunge la aceeasi temperatura cu ciorba. este foarte important cand pui smantana si galbenusurile sa aiba aceeasi temperatura cu ciorba, deoarece risti ca intreaga ciorba sa se branzeasca.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!