- Timp preparare:
- 45 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Carne de pui, Carne de curcan, Feluri de mancare, Mic dejun copii, Aperitive de Craciun, Carne tocata, Carne de gaina, Finger Food, Aperitive rapide, La cuptor, Carne, Legume, Oua, Cartofi, Chiftele, Indiene, Oua de gaina, Mic dejun, Pranz, Cina, Gustari, Cartofi fierti
- Ingrediente principale:
- carne de pasare, ou, condimente indiene
Ingrediente pentru chiftelute indiene:
750 g de carne de pasare tocata (pui, curcan, gaina), 2 oua, 2 linguri de pesmet, 1 cartof fiert, cate 1 varf de lingurita de curry, ghimbir, chimion, nucsoara, piper alb, 1 varf de cutit de turmeric, 1/2 de lingurita de boia dulce, 2 catei de usturoi, sare - dupa gust
Cum prepari chiftelute indiene:
Amesteca bine carnea tocata cu ouale, cartoful strivit, pesmetul si condimentele, si cu usturoiul pisat. Potriveste de sare. Formeaza chiftelute cat mai plate. Pe o tava de cuptor aseaza hartie de copt si aliniaza chiftelutel. Incinge cuptorul si pune tava cu chiftele la 220 de grade Celsius pentru 15 minute, apoi inca 10 minute dupa ce intorci chiftelele. Serveste cu pofta!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!