- Timp preparare:
- 1 ora si 30 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Carne de porc, Carne de pui, Ciorbe, Carne de curcan, La foc, Ciorbe de perisoare, Ciorbe romanesti, Ciorbe taranesti, Carne, Pranz, Cina, Gustoase
- Ingrediente principale:
- legume, carne tocata
Ingrediente pentru borş de perişoare:
1 litru de supă de oase sau de carne, 1 morcov mare, o jumătate de ţelină, o ceapă, o rădăcină de pătrunjel, 250 ml de borş, leuştean, sare - după gust
Pentru perişoare: 200 g de carne tocată (pui, curcan, porc, amestec), 20 g de orez, 1 ou
Cum prepari borş de perişoare:
Spală şi taie mărunt legumele. Pune-le la fiert în supa de oase la foc mic. Între timp formează perişoarele, amestecând orezul cu oul si carnea tocată. Când legumele sunt gata, adaugă uşor perişoarele şi lasă la fiert 10 minute la foc mic. Între timp, separat, dă în clocot borşul, adaugă-l peste fiertură şi mai lasă 2 minute la fiert. Pune verdeaţa, sare după gust şi serveşte. Poftă bună!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!