Cum ar fi să iei parte la activități de învățare prin joc și să descoperi pasiuni și visuri comune cu ale copilul tău?
Cum ar fi să porți discuții valoroase cu alți părinți și să înțelegi mai bine cum ne dezvoltăm percepția și modul de gândire?
Cum ar fi să descoperim împreună înțelesuri noi despre rolul de părinte și de copil? Cum ar fi să (re)găsești copilul din tine și să-i înțelegi mai bine reacțiile celui de lângă tine?
Cum ar fi ca după această tabără copilul tău să îți povestească cu încredere și curaj cum se simte cu privire la diferite aspecte ale vieții?
Cum ar fi ca după această tabără tu să te simți liber să-i spui orice copilului tău fără teama de a-l speria sau de a-l face să creadă că-l judeci?
Cum e acum când știi că e posibil, mai ales dacă îți asculți instinctul?
Întrebările nu sunt doar un exercițiu de imaginație, ci o realitate care există în viețile celor ce și-o doresc și care poate fi construită începând cu ajutorul și implicarea ta. O realitate pe care și tu și noi ne-o dorim ca parte din viața de zi cu zi. O realitate conștientă și abundentă în experiențe fericite.
De asta, te invităm la una (sau mai multe, de ce nu?) dintre taberele KaleidosCopil din această vară dedicate copiilor si părinţilor, organizate de PlaYouth. Vei găsi aici detaliile organizatorice şi preţul taberelor: https://www.playouth.ro/tabara-kaleidoscopil
Te invităm să îi cunoşti! Ne poţi vizita la sediul nostru, scrie pe Facebook sau pe mail sau ne poţi da un telefon. Tu alegi!
PlaYouth s-a născut din dorinţa de a aduce joaca şi bucuria în educaţia copiilor, dar și de a crea o legătură mai puternică între aceștia și părinţii lor. Îi încurajăm să-şi dezvolte sănătos relaţia părinte-copil.
Organizăm atât ateliere, cursuri, şi programe de educaţie alternativă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 12 ani, cât și ateliere și tabere care îi implică și pe părinţii lor.
Activităţile desfăşurate pentru copii au rolul de a-i ajuta să aibă încredere în ei, să comunice mai uşor, să interacţioneze cu alţi copii, să-şi dezvolte creativitatea, să se joace învăţând şi să-şi descopere pasiunile şi talentele. Activităţile dedicate copiilor şi părinţilor au rolul de a-i apropia pe aceştia, de a-i ajuta să se cunoască mai bine şi a interacţiona natural şi liber. https://www.playouth.ro