Rasfata-ti diminetile cu o ceasca de cafea Espresso Magnifico (38.99 de lei/1 kg), alaturi de un croissant cu crema de caise sau de ciocolata (9.99 de lei/500 g). Pentru un mic dejun ca in Italia, opteaza pentru o portie de Bruschetta Pomodori (9.99 de lei) sau pentru feliile de vinete cu rosii (7.99 de lei).
Incearca aperitivele italienesti (7.49 de lei) si creeaza un platou de preparate mediteraneene (8.99 de lei), la care poti adauga delicioasele felii de salam Milano (16.99 de lei). Surprinde-i pe cei dragi si cu specialitatea din carne de porc (9.99 de lei), alaturi de delicatese precum Prosciutto Crudo (9.99 de lei) sau Mortadella Bologna (6.49 de lei). Completeaza meniul cu o portie de covrigei (7.99 de lei) sau de grisine cu rozmarin, ceapa sau susan (6.99 de lei).
|
In Saptamana Italiana te poti bucura de gustul autentic al pizzei Quattro Formaggi (9.99 de lei) sau Prosciutto-Formaggio (9.99 de lei). Poti opta si pentru o portie din traditionalele macaroane cu sunca (16.99 de lei) ori gnocchi cu bacon si branza brie (6.99 de lei).
|
Dintr-o masa in stil italian nu pot lipsi pastele, asadar poti alege sa prepari o portie de spaghettoni simple, 50 cm (3.99 de lei) sau cu rosii (4.99 de lei), pe care le poti combina cu unul dintre sosurile pentru paste (6.99 de lei). Adauga deasupra Parmigiano Reggiano ras (7.99 de lei) si ofera un plus de savoare platoului tau.
Rasfata-i pe cei dragi cu un adevarat festin, gatind reteta de iepure cu piersici in sos alb, gata in doar 90 de minute. Vei avea nevoie de un iepure intreg, proaspat eviscerat (22.99 de lei/kg), ceapa, 500 ml frisca lichida Pilos (1.69 lei/200 g), 250 ml vin alb Conde Noble (4.83 de lei/0.75 L), 150 g unt Pilos, 500 g piersici din compot (5.26 de lei/850 ml) si 20 g rozmarin. Se taie iepurele si se imparte dupa cum urmeaza: 4 pulpe, 2 muschiuleti si spatele. intr-o cratita, se topeste untul si se caleste ceapa, in acelasi timp cu bucatile de iepure. Apoi se adauga vinul si se lasa la fiert. Se lasa la redus si se adauga apa cat sa acopere iepurele, iar amestecul se lasa la fiert pana cand iepurele este gata. Adauga frisca lichida si lasa totul sa fiarba. Cand este gata, adauga piersicile din compot taiate cuburi mici si rozmarinul tocat si poti servi platoul alaturi de o salata de rucola.
|
|
Incununeaza meniul tau cu un desert din foitaj dulce (6.49 de lei), sau cu biscuitii cu frisca si miere (5.99 de lei), pe care ii poti savura alaturi de un pahar de Marsala Superiore Garibaldi Dolce DOP (29.99 de lei/0.75 L).
|
Incepand cu 18 ianuarie, Lidl te asteapta cu multe surprize mediteraneene din gama Italiamo!