- Timp preparare:
- 30 minute
- Varsta:
- 8 - 12 luni
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Moldovenesti, Feluri de mancare, La cuptor, Mancaruri cu cartofi, Mancaruri cu legume, Mancaruri vegetariene, Mancaruri usoare, Mancaruri rapide, Mancaruri fara carne, Iarna, Primavara, Vara, Toamna, Legume, Rosii, Cartofi, Ceapa, Mancaruri, Romanesti, Pranz, Cina, Gustoase, Vegetariene, Simple, Deosebite
- Ingrediente principale:
- cartofi, rosii, ceapa
Ingrediente detaliate pentru cartofi la punga:
3-4 cartofi rosii
1 ceapa, 1 ardei
2 rosii, 1 morcov
un varf de cutit de cimbru
usturoi, patrunjel
unt
Cum se prepara cartofii la punga:
Legumele se curata de coaja, se spala si taie cuburi, ceapa se curata, se spala si se taie rondele, la fel si rosiile. Intr-o punga speciala pentru cuptor se pun toate legumele se adauga untul, cimbrul, usturoiul si sarea (optional). Punga se leaga si se inteapa in cateva locuri cu o scobitoare dupa care se da la cuptorul incins deja, la foc mic aproximativ 30 minute. O puteti aseza intr-o tava. Cartofii la punga sunt deliciosi langa o lingura de smantana. Daca bebelusul nu mananca inca bucatele, puteti pasa legumele cu furculita si va iesi un piure minunat. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!