Iata ce
ingrediente am folosit eu
1 ou
100 grame unt
faina fara gluten,
prin amabilitatea
www.bebster.ro.
De
obicei ii dau produse cu gluten piticului meu, dar am vrut sa incerc si un
astfel de produs (faina fara gluten), primit de la Bebster.ro
vanilie,
scortioara
nuci
macinate (daca nu sunteti de acord cu introducerea nucilor in alimentatia
copilului dupa varsta de 1 an, retea poate fi adaptata foarte usor, excluzand
nucile si adaugand, in schimb, stafide/migdale/germeni de grau
etc)
Eu nu
am adaugat zahar deloc, intrucat piticul meu oricum nu se prea da in vant dupa
gustul de dulce, asa ca nu vreau sa i-l induc tocmai eu..:)
Am amestecat untul, lasat in prealabil la
temperatura camerei sa devina moale, oul si nucile, dupa care am adaugat faina
cat cuprinde. Aluatul framantat astfel l-am lasat la rece 20 minute in frigider.
Apoi am intins aluatul si am taiat cu forme haioase (imprumutate de la jucariile
lui Gogo) :). Am pus biscuitii in tava cu hartie de copt, 10-20 minute la 180
grade, preincalzit, pana ce au capatat o culoare aramie.
Pofta buna,
pitici!
Aceasta reteta a fost oferita de: