- Timp preparare:
- 30 de minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Carne de curcan, Feluri de mancare, Mancaruri cu carne, La foc, Mancaruri italiene, Carne, Piept de curcan, Fripturi, Mancaruri, Italiene, Pranz, Cina, Deosebite
- Ingrediente principale:
- piept de curcan, unt
Ingrediente pentru piccata de curcan:
¼ de ceasca de faina
½ de lingurita de sare
¼ de lingurita de piper
500 g de piept de curcan
1 cana de supa de legume sau de supa de carne
6 linguri de unt, 1 ceapa
1 lingura de suc de lamaie
1 lingura de patrunjel proaspat tocat
1 lingura de capere
Cum prepari piccata de curcan:
Intr-un castron amesteca faina cu sare si piper. Pune bucatile de piept de curcan in faina si pune-le la prajit intr-o tigaie dry cooker in 3 linguri de unt. Separat, intr-o tigaie, pune supa de carne sau de legume, amestecand usor, adauga ceapa tocata, si lasa sa fiarba pana ce sosul se reduce la jumatate. Adauga 3 linguri de unt, caperele, patrunjelul, sare si piper dupa gust. Scoate pieptul de curcan, toarna sos peste el. Serveste cald. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!