- Timp preparare:
- 10 minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Mic dejun american, Mic dejun copii, Finger Food, La foc, Cascaval, Lactate, Americane, Mic dejun, Simple
- Ingrediente principale:
- paine, cascaval
Ingrediente pentru sandvis american:
paine feliata
cascaval sau branza topita
unt
Cum prepari sandvis american:
Sa incepem cu painea, care trebuie sa fie usoara dar crocanta in acelasi timp, cu miezul moale si delicios. Nu trebuie sa fie proaspata. Cu cat felia este mai groasa, cu atat trebuie sa tii sandvisul mai mult sa se topeasca bine cascavalul. Asa ca alege, mai degraba felii de paine mai subtiri. Untul trebuie sa fie la temparatura camerei, indeajuns de moale sa se poata intinde bine pe paine. Cascavalul trebuie sa se topeasca destul de repede, altfel risti sa prajesti painea prea tare. Asa ca este mai bine ca si el sa fie la temperatura camerei.
Unge feliile de paine cu unt. Da pe razatoare cascavalul. Pune o felie de paine in tigaia grill incinsa sau in orice tigaie de teflon, pe partea neunsa cu unt. Presara cascavalul. Pune si cealalta felie de paine, unsa si ea cu unt. Frige sandvisul pe ambele parti, pana ce paine capata nuante de auriu-caramel, totul la foc mic, pentru a te asigura ca se topeste uniform cascavalul. Serveste sandvisul american cu ceva muraturi langa sau cu un sos de rosii. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!