- Timp preparare:
- 20 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Carne de porc, Carne de pui, Carne de vita, Carne de curcan, Sunca de porc, Salate, La foc, Mancaruri italiene, Primavara, Iaurt, Vara, Preparate grecesti, Branza, Carne, Lactate, Branza feta, Legume, Rosii, Masline, Ceapa, Ardei, Castraveti, Usturoi, Italiene, Grecesti, Pranz, Salate de vara, Cina, Salate de pui, Salate cu carne, Salate de primavara, Salate aperitive, Salate reci, Salate usoare, Salate rapide, Gustoase
- Ingrediente principale:
- paste, legume
Ingrediente pentru salata de paste rapida:
300 g de paste (fussili, penne sau farfalle), 300 g de sunca sau orice tip de carne preparata, 4 rosii mari sau 150 g de rosii cherry, 4 castraveti, 1 ardei gras, 100 g de masline fara samburi, 150 g de branza feta, 1 ceapa mica, 2 linguri de parmezan
Dressing: 100 g de iaurt grecesc, 2 linguri de ulei de masline, 1 catel de usturoi, oregano, sare si piper
Cum prepari salata de paste rapida:
Fierbe pastele. Aseaza-le sub jet de apa rece pentru 1 minut. Scurge-le bine de apa. Pune-le intr-un castron mare. Spala si curata legumele. Taie-le in cuburi de aceeasi dimensiune, ca si branza si sunca. Ceapa toaca-o marunt. Pune toate ingredientele peste paste. Adauga parmezanul. Pregateste sosul amestacnd iaurtul grecesc cu uleiul de masline, catelul de usturoi, oregano, sare si piper - dupa gust. Iti recomand ca sosul sa il pui separat, pentru ca fiecare sa isi puna atat cat doreste peste salata de paste. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!