- Timp preparare:
- 30 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Carne de vita, Feluri de mancare, Finger Food, La gratar, Vara, Carne, Oua, Chiftele, Turcesti, Zi de nastere, Pranz, Cina, Gustoase
- Ingrediente principale:
- carne de vita
Ingrediente pentru kebab din carne de vita la gratar:
500 g de carne de vita tocata, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 1 ou, 2 linguri de sos de tomate, 1 lingura de mustar dulce, cate 1 varf de lingurita de chimen, boia dulce, rozmarin, busuioc, 1/2 de lingurita de sare, 1 lingura de patrunjel verde tocat
Cum prepari kebab din carne de vita la gratar:
Curata ceapa si toaca marunt, piseaza usturoiul. Adauga in carnea tocata ceapa, usturoiul, sosul de tomate, mustarul oul, si restul de condimente si amesteca totul bine pana ce se omogenizeaza. Daca ti se pare prea moale carnea, poti sa adaugi putin pesmet. Formeaza pe betisoare de frigarui kebaburi de-a lungul betisorului si prepara-le pe gratar pentru 10-15 minute, intorcandu-le o data la cateva minute. Serveste cu pofta!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!