- Timp preparare:
- 60 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Fripturi de pui, Carne de pui, Fripturi la gratar, Feluri de mancare, Finger Food, Piept de pui, La gratar, Carne, Fripturi, Pranz, Cina, Simple
- Ingrediente principale:
- piept de pui
Ingrediente pentru degetele din piept de pui la gratar:
1 piept de pui
ulei de masline
Pentru marinata:
1 catel de usturoi
1 lingura de menta proaspata
1 lingura de zeama de lamaie
1 lingura din urmatorul amestec de condiment: nucsoara, busuioc, patrunjel, cimbru, boia dulce, sare
3 linguri de iaurt
1 lingura de ulei de masline
Cum prepari degetele din piept de pui la gratar:
Spala pieptul de pui bate-l bine pentru a-l subtia. Taie-l in fasii - latimea fasiilor este alegerea ta. Prepara marinata intr-un castron adanc: amesteca usturoiul pisat cu menta, zeama de lamaie, iaurtul, uleiul de masline, condimentele. Adauga fasiile de piept de pui in marinata si acopera-le. Lasa-le la frigider cel putin jumatate de ora. Incinge gratarul, unge-l cu putin ulei de masline si prajeste fasiile de piept de pui pe fiecare parte. DEsigur, poti opta si pentru gratarul de cuptor. Serveste degetele de piept de pui la gratar cu legume proaspete. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!