- Timp preparare:
- 45 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Feluri de mancare, Garnituri, Finger Food, Mancaruri cu cartofi, La foc, Legume, Cartofi, Mancaruri, Romanesti, Pranz, Gustari, Simple, Cartofi dulci
- Ingrediente principale:
- cartofi dulci, ou
Ingrediente detaliate pentru bulgarasi din cartofi dulci:
- 3 cartofi dulci de marime medie
- 1 ou
- 3-4 linguri de faina
- 2 lingurite de ulei de masline
Cum prepari bulgarasi din cartofi dulci:
Dupa ce ai curatat si ai fiert cartofii, zdrobeste-i intr-un vas si adauga oul si faina. Amesteca totul pana ce compozitia se omogenizeaza, iar daca doresti sa adaugi un plus de gust, poti pune si putina branza de vaci. Incalzeste o tigaie si pune bulgarasii de cartofi atunci cand uleiul de masline este incins. Cand bulgarasii capata o culoare aramie, ii poti lua de pe foc si aseza pe un platou pe care ai asezat, in prealabil, hartie de bucatarie, pentru a absoarbe excesul de ulei.
Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!