- Timp preparare:
- 45 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Aperitive cu branza, Feluri de mancare, Mic dejun copii, Aperitive de Revelion, Finger Food, La cuptor, Cascaval, Lactate, Oua, Chiftele, Craciun, Revelion, Pasti, Zi de nastere, Mic dejun, Pranz, Cina, Gustari, Gustoase
- Ingrediente principale:
- cascaval
Ingredilente pentru bulete de cascaval:
50 g de unt
300 g de cascaval razuit
250 g de crema de branza
2 oua
1 lingurita de praf de usturoi
100 g de fulgi de porumb pisati
2 linguri de ulei de masline
Cum prepari bulete de cascaval:
Lasa untul sa se inmoaie la temperatura camerei. Amesteca apoi cascavalul razuit cu untul si crema de branza, cu ouale batute si cu praful de usturoi si lasa amestecul la rece pentru 20 de minute. Intre timp preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, unge-o cu ulei de masline. Formeaza din amestec chiftelute mici, trece-le prin fulgi de porum pisati si aseaza-le pe tava. Lasa tava la cuptor pentru 7 minute la 200 de grade Celsius si inca 3 minute, dupa ce intorci buletele. Se servesc reci cu un sos alb. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!