- Timp preparare:
- 3 ore
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Carne de curcan, Feluri de mancare, Fripturi la cuptor, Fripturi de Craciun, La cuptor, Lapte, Carne, Piept de curcan, Lactate, Legume, Fripturi, Americane, Craciun, Revelion, Pasti, Zi de nastere, Pranz, Cina, Gustoase
- Ingrediente principale:
- carne de curcan
Ingrediente pentru friptura de curcan marinata:
1.5 kg de carne de curcan (piept sau pulpe)
1 cana de lapte
1 lingura de miere
cate 1/2 de lingurita de boia dulce, rozmarin, busuioc, usturoi pisat, ghimbir, zeama de lamaie, sare
Cum prepari friptura de curcan marinata:
Amesteca intr-un castron laptele cu mierea si condimentele. Spala carnea bine, si pune-o in castron, in marinata. Lasa-o la rece pentru cel putin 2 ore (de preferat sa stea peste noapte in marinata). Pune carnea alaturi de marinata si deo ceasca de apa intr-o tava si lasa-o la cuptorul incins in prealabil pentru o ora, la 220 de grade Celsius. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!