- Timp preparare:
- 40 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Feluri de mancare, Mic dejun copii, Garnituri, Finger Food, Aperitive vegetariene, Mancaruri de ciuperci, La cuptor, La gratar, Mancaruri cu cartofi, Mancaruri de post, Mancaruri vegetariene, Mancaruri fara carne, Legume, Ciuperci, Cartofi, Morcovi, Ceapa, Usturoi, Mancaruri, Chiftele, Garnituri pentru fripturi, Garnituri pentru pui, Garnituri pentru peste, Garnituri pentru gratar, Garnituri de legume, Mic dejun, Pranz, Cina, De post, Vegetariene
- Ingrediente principale:
- legume
Ingrediente pentru burger vegetarian:
2 cartofi mari fierti
1 morcov fiert
1 ceapa mica
2 catei de usturoi
sare dupa gust, putina boia dulce
1 lingura de marar proaspat tocat
2 lingurite de ulei de masline |
1 lingura de bulion |
100 g de ciuperci fierte |
Cum prepari burger vegetarian:
Paseaza legumele fierte intr-un blender sau cu furculita, intr-un castron, pana ce devin o pasta compacta. Adauga uleiul de masline, bulionul, condimentele, dupa gust, usturoiul pisat si ceapa tocata marunt, si amesteca bine, pana ce compozitia se omogenizeaza. Din pasta astfel formata, compune burgeri mai mici sau mai mari, in functie de preferinte. Apoi poti opta pentru doua solutii de preparare sanatoase. Poti sa prepari burgerii pe gratar, fie ca este electric sau in aer liber. Sau ii poti prepara in cuptor, asezati pe hartie de copt, la o temperatura de 200 de grade Celsius pentru 20 de minute, intorcandu-i la fiecare 5 minute. Aseaza chifteluta din legume intre bucatile unei chifle rotunde, adauga rosii, ceapa, salata, mustar si ketchup si iata ca ai un minunat burger, sanatos si gustos. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!