1. Omleta cu legume
Ce ne trebuie: 2 oua, 4 ciuperci proaspete, ½ dovlecel mic, 1 rosie, 1 morcov mic, cateva fire de patrunjel, putina sare, ulei, cateva frunze de salata verde.
Cum se prepara:cureti si speli legumele. Tai ciupercile felii, dovlecelul si morcovul cubulete. Pui legumele intr-o tigaie, unde le inabusi cu uleiul si putina apa. Dupa ce au scazut, adaugi ouale batute cu sarea si patrunjelul tocat fin. Amesteci putin compozitia din tigaie astfel incat sa fie acoperite toate legumele cu omleta. Asezi deasupra rondele de rosii si acoperi totul cu un capac. Lasi focul mic si din cand in cand ridici capacul si controlezi ca sa nu se arda. Cand este gata, o scoti cu o lopatica si o servesti cu salata verde alaturi.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO