- Timp preparare:
- 10 minute
- Varsta:
- Retete Pe Gustate
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Paste, La foc, Mancaruri italiene, Paste cu branza, Smantana, Cascaval, Gorgonzola, Lactate, Italiene, Gustoase
- Ingrediente principale:
- gorgonzola, nuci, iaurt
Ingrediente pentru pappardelle al gorgonzola
200 g de paste50 g de nuci
60 g de branza gorgonzola, în bucati mici
50 g de parmezan sau pecorino
100 ml smântâna grasa Lactag
10 g unt Lactag
1 catel de usturoi
nucsoara, sare si piper
Cum prepari pappardelle al gorgonzola
Fierbe pastele, pune-le sub un jet de apa rece si lasa-le la scurs. Curata si toaca miezul de la nuci si usturoiul marunt. Pune untul la topit intr-o tigaie, adauga nucile si usturoiul si lasa se se coaca putin in unt - 2 minute. Adauga apoi smantana si gorgonzola, amestecand usor, pana ce capata o consistenta mai groasa. Adauga condimentele. Pune sosul peste paste, adauga parmezan ras si nuci pisate. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!