- Timp preparare:
- 50 de minute
- Varsta:
- Retete Pe Gustate
- Nivel dificultate:
- dificil
- Prezent in categoriile:
- Deserturi, Finger Food, La cuptor, Iarna, Primavara, Smantana, Vara, Toamna, Branza, Lactate, Prajituri, Oua, Prajituri cu crema, Prajituri cu branza, Prajituri cu ciocolata, Prajituri cu lapte, Prajituri de casa, Prajituri gustoase, Craciun, Oua de gaina, Revelion, Pasti, Zi de nastere, Gustari, Gustoase, Vegetariene, Deosebite
- Ingrediente principale:
- pandispan, crema de branza, ciocolata
Ingrediente pentru cheesecake dalmatian:
1 blat de pandispan
900 g crema de branza Lactag
200 g zahar
1 esenta de vanilie
100 g smantana Lactag
4 oua
100 g ciocolata neagra
Cum prepari cheesecake dalmatian:
Branza se amesteca cu zaharul,esenta,smantana si ouale. Ciocolata se topeste. Luam 3 linguri din crema de branza si amestecam in cioclata topita. Intr-o forma cu pereti detasabili imbracata in folie de staniol asezam foaia de pandispan peste care turnam crema de branza. Punem crema de cioclata intr-un posh cu varf rotund. Varful de metal il introducem usor in crema de branza si impingem cu grija, pana cand la suprafata cremei se vor forma cerculete de ciocolata, de dimensiunea unei monede de 10 bani. Pornim din centru spre exterior cu bulinele de ciocolata. Dam la cuptor o ora dupa care stingem focul si lasam sa se raceasca prajitura in cuptor. Se pune apoi la rece cateva ore si apoi se portioneaza.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!