- Timp preparare:
- 30 minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Feluri de mancare, Paste, Paste milaneze, La foc, Mancaruri gustoase, Iarna, Primavara, Vara, Toamna, Legume, Ciuperci, Mancaruri, Italiene, Pranz, Cina, Gustoase, Ciuperci Champignon
- Ingrediente principale:
- penne, ciuperci, sunca presata, sos de rosii
Ingrediente detaliate pentru penne milanese (paste milaneze):
- 200 grame penne;- 5-6 ciuperci champignon;
- 4-5 felii de sunca presata;
- sos de rosii;
- sare si cimbru.
|
Cum pregatesti penne milanese (paste milaneze):
Intr-o oala in care apa incepe sa fiarba, pui pennele la fiert pentru 10-15 minute, in functie de cat de "al dente" iti plac. In tigaia cu putin ulei incins pui ciupercile feliate la calit si, cand incep sa se inmoaie, adaugi si sunca presata taiata feliute. Cand ciupercile si sunca devin aramii, adaugi sosul de rosii, sarea si cimbrul. Mai lasi putin la foc mic, timp in care scoti pennele, le scurgi bine de apa si le pui intr-un vas. Adauga amestecul de sos, ciuperci si sunca peste si gata!Pofta buna! |
|
Articolul urmator
6 salate de roșii pe care sigur nu le-ai încercat
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!
(19)