"Vaaai, ce dulce e şi cuminţică! Mereu este aşa?". Cam aceasta este reacţia celor care o cunosc pe Ilinca. Boroboaţa în cauză are un an şi patru luni şi multă, da' multă energie. Atât de multă încă într-o vreme o suspectăm de ADHD. (Mămici, nu vă diagnosticaţi copiii! Valenţele medicale vin pe un fond de extenuare fizico-mentală indundată de iubire aberanto-înăbuşitoare, prin urmare, copilul din dotare e perfect sănătos) :)
Revenind la întrebarea retorică de mai sus, vă puteţi închipui care este reacţia mea la genul acesta de replici (un râs isteric şi inevitabilul răspuns): "Nu o luaţi acasă vreo 2-3 ore?"
|
Eh, lăsând gluma la o parte, am observat că pe măsură ce creşte minunea mea drăgălaşă, probabil e firesc să fie aşa, se plictiseşte foarte uşor de jucării, de jocuri, de activităţile pe care le facem împreună. Nu mai zic că odată cu venirea toamnei suntem nevoite să stăm mai mult în casă ceea ce ar fi putut fi mai plictisitor pentru ea şi mult mai solicitant pentru mine, asta dacă nu am fi găsit o soluţie salvatoare: turnul de învăţare Leea Toys, din magazinul online Leea.Toys. De fapt, este mai mult decât atât. Este un produs multifuncțional grozav. Ce îi place Ilincăi foarte tare, pe lângă faptul că se poate urca şi coborî singură datorită treptelor reglabile, este, desigur, toboganul. Ce îi place lui mami foarte mult este că Ilinca se joacă singură și în siguranţă în timp ce eu pot face alte lucruri prin preajma ei. Îmi place tare mult acest turn pentrul că este extrem de versatil; este uşor de montat, simplu de mutat dintr-o încăpere în alta şi de transformat.
Este minunat să ai în casă un obiect care este şi tobogan şi măsuţă cu scăunel de învăţare şi tăbliţă de scris şi scaun de masă şi motiv de jucat "prinde-mă, prinde-mă". Revenind la "siguranţă" vreau să vă spun că faţă de celelalte turnuri de pe piaţă acesta conferă multă stabilitate. Este foarte sigur şi îţi dă posibilitatea să controlezi activitatea copilului.
|
|
De exemplu, ai posibilitatea să închizi copilul în turn dacă vrei să stea cu tine în bucătărie, la blatul de gătit, sau poţi să-l laşi total descoperit, dacă vrei să se joace în voie fără să se blocheze cumva în el. De asemenea ai posibilitatea să-i închizi doar faţa, sau doar spatele, depinde de caz. Celelalte turnuri de pe piaţă nu au aceste opţiuni și ajung fie să îngrădească piciul total, fie au o latură deschisă permanent, ceea ce te condiţionează să fii mereu cu ochii în patru. Accesoriile turnului de bază sunt tăbliţa cu cretă, toboganul şi plasa (husa) care poate fi prinsă în spatele și în fața turnului. Pe mine mă ajută când stăm la bucătărie. Probabil pentru un copil de 2-3 ani nu este necesară dar Iinca este încă mică şi prea agitată pentru a fi lăsată mult timp "neîngrădită.
Ce să mai, boroboaţa mea e fericită de când avem în casă turnul Leea şi mami este şi mai fericită.
Mămici, bucuraţi-vă de puii voştri...uneori doar privindu-i cum se joacă, în timp ce savurați o cafea! E tare bine!"