Alin Oprea și-a făcut public testamentul. „Vă dăruiesc vouă, copiilor mei, toată averea pentru care am muncit o viață”

Alin Oprea și-a făcut public testamentul. „Vă dăruiesc vouă, copiilor mei, toată averea pentru care am muncit o viață”

Mariana Voinea

În luna aprilie a anului trecut, Alin Oprea își scria testamentul, în care lăsa toate bunurile materiale copiilor săi, Melissa și Adrian. Acum, în plin scandal cu fosta lui soție, artistul, acuzat că nu ar fi fost chiar tatăl ideal, a publicat acest document de mare însemnătate pentru viitorul celor doi tineri. 

Între Larisa Uță, fosta soție cu care a împărțit și bune și rele timp de peste 2 decenii și Alin Oprea, securea războiului este departe de a fi îngropată.

Pentru a se detașa de scandalul izbucnit din senin și în care este personaj principal, artistul a decis să plece într-o escapadă romantică alături de actuala sa parteneră, Medana, în Spania și Tenerife.

Dar se pare că nici acolo, Alin Oprea nu poate sta liniștit din cauza fostei soții care l-a denigrat în podcastul „Un podcast mișto by Bursucu”, moderat de Adrian Cristea.

alin oprea alaturi de medana care tine in mana un buchet de flori, el o saruta pe obraz, larisa uta imbracata in negru

De aceea, solistul trupei Talisman a ales să facă public testamentul prin care le lasă toată averea copiilor săi. Astfel a vrut să demonstreze că acuzațiile pe care i le-a adus fosta soție sunt nefondate.

„Vă dăruiesc vouă, copiilor mei, toată averea pentru care am muncit o viață”

După ce a fost acuzat de fosta parteneră de viață că nu a fost un tată bun pentru copiii săi, artistul i-a dat replica chiar pe contul personal de pe site-ul de socializare Facebook. Cântărețul a postat testamentul pe care l-a scris chiar în noaptea de Înviere a anului 2023, când a decis să renunțe la procesul deschis fostei soții și la partaj.

În noaptea sfântă a Învierii din 2023, alături de soția mea, Medana, am scris acest „testament' pentru copiii mei, din iubire și iertare. Vă mulțumesc pentru … recunoștință”.
„HRISTOS A ÎNVIAT!

În acestă zi simbolică, cu importante semnificații, am hotărât să fac un gest venit din suflet pentru voi, copiii mei, Melissa și Adrian, indiferet de modul în care ați ales să vă poziționați față de mine.
Nu vă judec, nu vă condamn și nu vă pedepsesc, dar nici nu „cerșesc” și nici nu am intenția de a „cumpăra” iubirea, respectul sau recunoștința voastră.

Vă dăruiesc vouă, copiilor mei, toată averea pentru care am muncit o viață, până când „mama voastră” a hotărât în locul Lui Dumnezeu și a legii că eu nu mai însemn și nu mai merit NIMIC, trântind și încuind ușa definitiv în urma mea.

Vă las vouă toate bunurile, apartamentele și sumele de bani.
Pentru voi am făcut toate sacrificiile, pentru voi am muncit zi și noapte, pentru voi m-am pus mereu pe ultimul loc, vouă vreau să vă rămână TOT!

O iau eu din nou de la zero, pentru a nu vă lăsa pe voi împovărați de greutățile vieții.
Din acest moment, nicio ședință umilitoare în sala de judecată nu-și mai are rostul, renunț eu în favoarea voastră la toate procesele care v-ar putea afecta negativ în prezent sau în viitor.

Acesta este un gest făcut din iubire, iertare și compasiune pentru voi, nu cer nimic în schimb și nu pun nicio condiție.
Am fost și voi rămâne până la sfârșitul vieții tatăl vostru, vă puteți baza pe mine oricând și în orice situație, dacă viața o cere.

Dacă v-am greșit vreodată cu ceva? ÎMI CER IERTARE! Vă doresc o viață fericită și împlinită, sănătate, iubire și succes. PAȘTE FERICIT! 15/16.04.2023”, se arată în testamentul întocmit de artist anul trecut.

Se pare că solistul șlagărului „Singur” a respectat acest act și promisiunea făcută pentru că din acel moment a renunțat la proces.

Alin Oprea a fost abandonat de propriul tată, înainte să vină pe lume și de copiii lui, după ce a divorțat de mama lor

„Oare ce mai vreți de la mine?”

Am putea spune că după un astfel de gest de dăruire totală, artistul ar fi urmat să își ducă traiul liniștit alături de soția sa, Medana.

Dar Larisa Uță, fosta lui soție a lansat acuzații dure la adresa lui, susținând că artistul ar fi trădat-o cu mai multe femei, ar fi agresat-o fizic și ar fi fost dependent de alcool.

larisa uta imbracata colorat se sprijina de o caruta decorativa cu flori si rade iar fostul ei sot isi tine de mana actuala sote

La doar un an de atunci, după ce m-am ținut de cuvânt și am renunțat chiar și la procesul de partaj, fosta soție, văzându-se cu sacii în căruță, a demarat cel mai furibund și mizerabil scandal de denigrare la adresa mea și a Medanei. Mulțumesc și pentru acest „cadou”, oferit la fix un an de la nunta noastră”, mai scrie Alin Oprea într-o postare pe Facebook în urmă cu puțin timp.

Totodată, a ținut să mulțumească fostei sale soacre, care se pare că a fost femeia care a crescut și a îngrijit copiii, care la momentul divorțului erau deja majori.

Fie că aveam o colibă, fie că aveam un castel, legal și moral era să se împartă egal, mai ales că eu am fost singura sursă de venit în acea casă, unde îmi întrețieam atât fosta soție, cât si soacra.
Rolul soacrei a fost însă de mare ajutor pentru că cea care a crescut și îngrijit copiii, a fost ea. Copii care la momentul divorțului erau deja majori.

După un astfel de gest, chiar nu mai am nimic de făcut pentru că deja am făcut mai mult decât trebuia. Oare ce mai vreți de la mine? Respect alegerile fiecăruia și cu Dumnezeu înainte! Eu am acum altă familie, unde simt că mi-am găsit liniștea și fericirea”, a încheiat el postarea pe rețelele de socializare.

„Datoria lui de tată, de om și de soț a fost îndeplinită cu sfințenie”

Medana, actuala soție a solistului trupei Talisman a reacționat la postarea lui de pe Facebook. Aceasta și-a lăudat soțul pentru că a procedat corect în ceea ce privește relația cu copiii lui din prima căsnicie, menționând faptul că paternitatea copiilor a fost pusă la îndoială.

medana alaturi de alin oprea stau la o masa si consuma o racoritoare pe fundal un perete de trandafiri roz

„Un gest de milioane pe care eu, ca soție, mi l-am dorit enorm și l-am încurajat. Mi-am dorit liniștea soțului meu, pentru că l-am iubit și îl iubesc mai presus decât bunurile sau banii. Astea oricând pot dispărea. Și la noi, și la toată lumea.

Dar un om care să te iubească și care să îți fie alături în orice condiții, e mai rar de găsit, în zilele noastre. Datoria lui de tată, de om și de fost soț a fost îndeplinită cu sfințenie. Le-a dat lor tot ce a avut și toată munca lui de o viață. Să vii acum și să ștergi cu buretele acest gest, ca și cum ar fi fost unul normal și firesc, mi se pare inuman.

Când am decis să le lăsam lor tot, inclusiv ei, să nu credeți că nu am luat în calcul sau că nu am pus la îndoială chiar și paternitatea lui. Cu toate astea, cel mai important lucru era ca Alin să iasă din mocirlă! Avea nevoie doar de liniște.

Și eu mereu am spus asta: tot ce se poate cumpăra cu bani, e floare la ureche. Sănătatea nu poate fi cumpărată, iubirea la fel, și nici caracterul. Așa că să nu se încerce acum să se inducă în eroare faptul că el nu a fost scos afară din casa lui, prin afirmații jenante, gen “ai văzut tu cu ochii tăi?”

A văzut o țară întreagă și televiziunea și poliția de față. Ba da! A FOST SCOS AFARĂ DIN CASA LUI! A fost lăsat pe drumuri asemeni unui câine.

copiii lui alin oprea cand erau mici zambesc la camera

Cu toate astea, la rugămintea mea a avut puterea să renunțe la absolut orice proces și la orice drept al lui, încălcat în mod abuziv. Dumnezeu e sus, pentru toată lumea. Dar e dureros să vezi că la bine încă ți se răsplătește cu rău”, a scris Medana pe site-ul de socializare Facebook.

În nenumărate rânduri, artistul și-a declarat dragostea pentru cei doi copii ai săi, deși în momentul de față, aceștia nu-și mai vorbesc.

Testamentul în favoarea copiilor săi a realizat în urmă cu mai bine de un an a fost făcut public, venind tot ca o declarație de dragoste a artistului față de fiica lui, Melissa Sarah și fiul lui, Adrian. Deși războiul este departe de a fi încheiat între artist și fosta lui soție, se pare că Alin Oprea prețuiește liniștea și viitorul tinerilor.

Surse foto: instagram.comfacebook.comfacebook.comfacebook.comfacebook.comfacebook.comfacebook.comfacebook.com

Surse articol: libertateapentrufemei.roviva.ro

Articolul urmator
O fetiță de 8 ani a fost ținută închisă într-o cameră de mama și bunicii ei aproape toată viața
O fetiță de 8 ani a fost ținută închisă într-o cameră de mama și bunicii ei aproape toată viața

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Fostul meu partener mi-a lăsat moștenire toată averea lui, în loc să o lase soției și copiilor lui
    Fostul meu partener mi-a lăsat moștenire toată averea lui, în loc să o lase soției și copiilor lui

    După o relație de 20 de ani curmată brusc de infidelitatea partenerului, femeia a decis să pună capăt relației. La scurt timp, bărbatul s-a mutat cu amanta, cu care s-a și...

    De ce Gordon Ramsay este un tată aspru și nu își va lăsa averea copiilor săi
    De ce Gordon Ramsay este un tată aspru și nu își va lăsa averea copiilor săi

    Gordon Ramsay este al doilea cel mai bogat bucătar din lume, deține 35 de restaurante și este cunoscut pentru perfecționismul său când vine vorba de gătit și temperamentul...

    Am decis să fiu mamă singură la 36 de ani și am făcut 3 copii. Acum am cancer și nu știu ce se va alege de viața copiilor mei când nu o să mai fiu
    Am decis să fiu mamă singură la 36 de ani și am făcut 3 copii. Acum am cancer și nu știu ce se va alege de viața copiilor mei când nu o să mai fiu

    Bucuria de a avea 3 copii pe cont propriu până la vârsta de 36 de ani a fost umbrită de un diagnostic cumplit, cancer ovarian. O mamă mărturisește că au fost nopți...

    Toată viața mea am simțit că părinții mei mă urăsc. Am aflat că sunt rezultatul unui viol...
    Toată viața mea am simțit că părinții mei mă urăsc. Am aflat că sunt rezultatul unui viol...

    La vârsta maturității, un băiat a înțeles de ce este tratat atât de diferit de părinții lui, comparativ cu frații și surorile acestuia. Adevărul șocant a ieșit...

    Am 31 de ani și părinții mei îmi plătesc creditul la casă. O să fiu copilul lor toată viața
    Am 31 de ani și părinții mei îmi plătesc creditul la casă. O să fiu copilul lor toată viața

    Când vremurile sunt grele și nu știi încotro să o iei, ce faci? Apelezi la ajutorul părinților! Ei sigur nu te vor lăsa la greu și îți vor da o mână de...

    Cumnata mea și-a făcut un tatuaj cu numele copiilor mei fără să-mi ceară acordul
    Cumnata mea și-a făcut un tatuaj cu numele copiilor mei fără să-mi ceară acordul

    Tatuajele cu numele copiilor au devenit tot mai populare în ultimii ani și, de aceea, numeroase persoane optează pentru ele. De cele mai multe ori, este vorba despre părinți care...

    Andreea Antonescu a făcut public sexul bebelușului. Vedeta este însărcinată în șase luni
    Andreea Antonescu a făcut public sexul bebelușului. Vedeta este însărcinată în șase luni

    Andreea Antonescu se pregătește să devină din nou mămică! Artista în vârstă de 40 de ani este în culmea fericirii și abia așteaptă să își țină pentru...

    Tatăl meu a murit în ziua în care le-am spus copiilor mei că am cancer
    Tatăl meu a murit în ziua în care le-am spus copiilor mei că am cancer

    Anul trecut a fost unul dificil pentru un bărbat de peste granițe, care la scurt timp după ce a aflat că are cancer, a trebuit să își înmormânteze tatăl, precum și...

    © 2024 Qbebe