Prin câte greutăți a trecut Gabriela Cristea până a reușit să devină mamă. A făcut cinci fertilizări în vitro

Prin câte greutăți a trecut Gabriela Cristea până a reușit să devină mamă. A făcut cinci fertilizări în vitro

Mariana Voinea

Are două fete mândre ca două floricele, pe Victoria și pe Iris, și o relație la care multe femei doar visează! Prin câte încercări nereușite de fertilizare in vitro a trecut Gabriela Cristea pentru a-și îndeplini visul pe cale... naturală? De câte „căderi” a fost nevoie pentru ca Tavi Clonda să își recapete încrederea în bărbăția lui?

Uite ce familie frumoasă are prezentatoarea TV acum!

Despre Gabriela Cristea știm că este o prezentatoare TV desăvârșită și mândra mămică a două fetițe minunate, Victoria și Iris. Trăiește o poveste de dragoste alături de artistul Tavi Clonda și formează unul din cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc.

Un lucru mai puțin cunoscut despre celebra prezentatoare TV este faptul că a trecut prin multe încercări până să devină mamă. La 43 de ani și-a adus pe Lume primul său copil, pe Victoria, în 2017. Doi ani mai târziu, a venit pe lume Iris.

Dar despre fertilizările în vitro, cinci la număr, consumatoare de bani, timp, suflet, a vorbit soțul ei, în podcastul la care a fost invitat, „În oglindă”, moderat de Mihai Ghiță.

„Copilul dacă se face în vitro e tot al meu și al ei”

Tavi Clonda vorbește despre provocările prin care a trecut alături de soția sa pentru a avea un copil, rodul iubirii lor.

Cinci proceduri am făcut. Eu prima oară când am fost într-un cabinet cu ea, m-am și enervat. De ce a spus doamna doctor cuvântul infertilitate? Eu sunt ok, tu ai tot ce îți trebuie... Și eu aveam cumva preconcepțiile mele, dar am zis „Copilul dacă se face în vitro e tot al meu și al ei, deci nu e niciun fel de problemă, doar că scurtăm momentul și nu mai așteptăm, perfect”.

tavi clonda sta pe umarul gabrielei cristea

Ea după fiecare procedură nereușită cădea. Eu nu am căzut decât la ultima la ultima, când am oprit pe dreapta pentru că eu conduceam și ea a plâns… Chiar când plecam de aici de la studio. Mi s-a rupt și mie sufletul. Era în octombrie-noiembrie și am zis „gata nu mai facem, nu se mai poate!”.

În mintea mea, nu i-am zis ei atunci. A fost destul de urât, trebuia să venim să cântăm, dar a fost un moment foarte foarte greu și am zis că nu mai facem nimic. Deja se complicau lucrurile, ne-a anunțat ca în martie să mergem la donare de nu știu ce...”, mărturisește Tavi Clonda.

Acesta își amintește faptul că sufletul lui Gabrielei Cristea era atât de încărcat din cauza acestei dureri, încât i-a spus la un moment dat că dacă el vrea să aibă copii, iar ea nu poate, nu se supără dacă o părăsește.

Tavi Clonda destăinuie că prin vorbele pe care soția sa i le-a spus și-a dat seama cât de altruist este ca om, cât de bună este. Așa i-a întărit și mai tare iubirea pentru ea. Deși a fost tot timpul optimist și a știut că va avea copii, s-a îndoit pentru câteva zile de acest fapt.

Povestea de viață a Gabrielei Cristea! Falimentată de fostul soț și certată în trecut cu părinții, trăiește acum cea mai frumoasă perioadă

„Cum ar fi viața fără copii, doar cu Gabriela?”

Acest gând i-a trecut prin minte cântărețului în momentul în care medicii nu-i mai dădeau nicio șansă Gabrielei să rămână însărcinată. Fertilizările in vitro eșuau una după alta, iar cuplul nu mai rezista la o nouă rundă fără succes.

gabriela cristea si tavi clonda turnul din pisa

Iar răspunsul a fost edificator. „Avem fi doi prieteni foarte buni care se înțeleg foarte bine, care sunt bătrâni acum amândoi, nu au niciun copil, nu au nepoți și am zis: „uite ca ei o să fiu. Care e problema?” pentru că și eu îmi doream copii și mai ales o fată și mi-ar fi părut rău dacă nu făceam.

Cum să te părăsesc pe tine doar pentru că vreau să am copii? Nu! Te iubesc pe tine și punct! Cu sau fără copii vedem ce facem noi doi. Acum, după ce am reușit, noi doi suntem nucleul. Dacă noi doi nu suntem ok, nici copiii nu sunt ok, cade și casa… De la noi doi pleacă totul și au fost momente foarte dificile și cumva finalul e fericit”, mărturisește el.

După cele cinci proceduri nereușite, Gabriela Cristea și-a dorit o vacanță. La Sinaia a rămas însărcinată prima oară

Soțul vedetei își amintește cum, după toate procedurile nereușite prin care a trecut, Gabriela Cristea visa doar la o vacanță într-o țară caldă, în luna ianuarie. Zis și făcut. Cei doi și-au luat bilete la Dubai. Au sperat că așa vor trece peste toate dificultățile și se vor relaxa.

gabriela cristea cu bebelus in brate

Tavi Clonda povestit peripețiile prin care au trecut din cauză că la aeroport nu au fost lăsați să se îmbarce în avion din cauză că aveau pașaport provizoriu. Bineînțeles că soția lui s-a supărat din nou.

Plângea ca un copil căruia i-ai luat jucăria”, așa cum mărturisește chiar el. Așa că cei doi s-au întors acasă și după ce au primit un telefon de la un prieten, au decis să meargă la Sinaia, la un hotel cu piscină și saună.

Acolo s-a întâmplat minunea! Acolo Gabriela Cristea a rămas gravidă cu primul copil, cu Victoria, care s-a născut în septembrie, fix peste nouă luni.

Sarcina venea la patru luni după ce cuplul a oprit toate tratamentele de fertilizare in vitro, destul de repede.

Ziua în care au aflat că Gabriela Cristea este însărcinată este de neuitat pentru soțul ei. Cuplul era deja mutat în Otopeni, la o casă închiriată, cei doi făceau testul cu nerăbdare unul lângă altul. Pentru că nu le-a venit să creadă când au văzut rezultatul testului, au decis să facă o altă testare, de sânge, care le-a confirmat sarcina.

Actorul mărturisește că multă lumea nu a crezut că sarcina s-a întâmplat natural, inclusiv o fostă doctoriță la care au făcut câteva proceduri.

„Eu cumva ca bărbat m-am simțit și mai bine că s-a întâmplat natural. Nu știu… îți dă o chestie de-a noastră, de-a bărbaților, că eu am reușit”, destăinuie artistul.

Când cuplul a aflat că Gabriela Cristea este însărcinată a doua oară cu fiica lor Iris, Tavi Clonda mărturisește că totul a fost neașteptat.

„Noi ne iubeam în stilul nostru normal, nu ne gândeam la nimic. Victoria creștea, avea șapte luni sau nouă luni, nu ne gândeam la al doilea copil, nici nu ne trecea prin cap. N-aveam timp să ne gândim că noi ne chinuiam cu băița, cu toate. Nu am mai făcut testul împreună pentru că deja eram câștigător. L-a făcut ea singurică.

Eu dormeam într-o duminică dimineața și mi l-a aruncat așa în pat și a zis „Ia uite”. Și eu mă uit, văd două liniuțe, zic „Super tare” și mă culc la loc. Prima impresie, senzație când a văzut că testul este pozitiv, Gabriela s-a panicat dar după aceea ne-am luat în brațe și i-am zis: „iubire, va fi superb, dar o să fie greu. Nu contează, cât o să fim împreună și după aceea am început să ne bucurăm”, mărturisește soțul Gabrielei Cristea.

Din fericire încercările care nu au dat roadele dorite atunci când cuplul spera să aducă pe lumea un copil s-au transformat în binecuvântări care au venit la timpul potrivit.

Surse foto: facebook.comfacebook.comfacebook.comfacebook.comfacebook.com

Surse articol: youtube.com

Articolul urmator
Ce mari și frumoase au crescut fiicele Gabrielei Cristea! Au o familiei minunată

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    După 7 ani de încercări, o femeie a reușit să devină mamă de gemeni prin fertilizare cu embrioni donați
    După 7 ani de încercări, o femeie a reușit să devină mamă de gemeni prin fertilizare cu embrioni donați

    Acest cuplu a încercat timp de 7 ani să facă un copil, însă nu a reușit și nu s-a gândit să apeleze la embrioni donați decât după 6 încercări de...

    O femeie a reușit să devină mamă de gemeni după ce a găsit un donator de spermă pe Facebook
    O femeie a reușit să devină mamă de gemeni după ce a găsit un donator de spermă pe Facebook

    O mamă în vârstă de 34 de ani, din Canada, a reușit să-și găsească donatorul de spermă pentru gemenii ei pe Facebook. Uneori, rețelele sociale nu ne încurajează...

    Cum a reușit o mamă să angajeze o dansatoare care face striptease la aniversarea de cinci ani a fetiței sale
    Cum a reușit o mamă să angajeze o dansatoare care face striptease la aniversarea de cinci ani a fetiței sale

    Odată cu lansarea filmului „Barbie”, o femeie de peste hotare își aduce aminte cum în ziua în care a împlinit 5 ani, mama ei a angajat o dansatoare...

    „Mi-am cheltuit toți banii pe fertilizare in vitro și acum trebuie să stau cu sora mea”. Povestea unei femei care și-a dorit cu orice preț să fie mamă
    „Mi-am cheltuit toți banii pe fertilizare in vitro și acum trebuie să stau cu sora mea”. Povestea unei femei care și-a dorit cu orice preț să fie mamă

    O femeie din Melbourne, Australia a rămas fără bani de chirie, după ce a cheltuit mai mult de 50.000 de dolari pe fertilizarea in vitro. A reușit să rămână însărcinată,...

    13 lecții pe care aș vrea ca fiica mea să le învețe până să devină adult
    13 lecții pe care aș vrea ca fiica mea să le învețe până să devină adult

    De la a-și urma visele până la a învăța din greșeli, sunt atât de multe lecții de viață pe care vreau să le învețe fiica mea înainte de a crește....

    Și eu și soțul meu ne-am pierdut câte un picior într-un accident provocat de un șofer băut. Cum am reușit să îl iertăm
    Și eu și soțul meu ne-am pierdut câte un picior într-un accident provocat de un șofer băut. Cum am reușit să îl iertăm

    Dacă ne-ai fi spus acum câțiva ani despre accidentul care ne-a schimbat viața, am fi fost absolut convinși că nu am fi putut face față. Slujba de inginer a soțului meu, Chris,...

    De ce i-am făcut asigurare de viață copilului meu de cinci luni
    De ce i-am făcut asigurare de viață copilului meu de cinci luni

    Asigurarea de sănătate este o opțiune financiară foarte benefică, ce asigură sprijin financiar în cazul în care beneficiarul suferă de anumite afecțiuni și are nevoie de...

    Ți-ai lăsa fiica să devină mamă surogat?
    Ți-ai lăsa fiica să devină mamă surogat?

    În ultimii ani auzim tot mai des de persoane care, din diverse motive, nu au reușit să-și împlinească visul de a deveni părinți și nu doresc să recurgă la adopție. De...

    © 2024 Qbebe