Anca Țurcașiu, cea mai cool bunică. Ce frumoasă este nepoțica ei

Anca Țurcașiu, cea mai cool bunică. Ce frumoasă este nepoțica ei

Mariana Voinea

Ce bunică frumoasă și fericită este Anca Țurcașiu! Artista a postat poze frumoase cu nepoțica ei, drăgălașă ca o păpușică!

Anca Țurcașiu a devenit bunică. La vârsta de 54 de ani, a publicat imagini cu nepoțica ei, Zoe pe contul personal de Instagram, în care apare și fiul său, Radu. Fosta concurentă Asia Express s-a „lăudat” cu nepoțica ei de 4 luni, încă de la venirea pe lume a micuței.

Actrița a marcat momentul minunat cu un mesaj plin de însemnătate și de emoție: „Fără cuvinte… doar iubire și fericire!”, evidențiind sentimentele înălțătoare și copleșitoare care o încearcă în rolul de bunică.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Pe data de 17 iunie 2024, nora ei, Andreea, a adus pe o lume o fetiță sănătoasă și frumoasă. La acel moment, Anca Țurcașiu scria pe rețelele sociale: „Acesta este un anunț oficial! De azi noapte, de la ora 00:30, sunt bunică! Sunt cea mai fericită de pe pământ. A venit pe lume Zoe, minunată, splendidă, specială, sănătoasă și suntem foarte, foarte fericiți”.

Iar în luna septembrie, Zoe era creștinată, era Anca Țurcașiu îi trimitea un mesaj emoționant: „Dragoste pură! Azi, micuța Zoe a fost creștinată! Să ne fie norocoasă, fericită și sănătoasă! Suntem foarte fericiți!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

„Am mai spus că n-am dat sfaturi sub nicio formă și nici nu mă bag în viața lor”

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit cu iubita lui în anul 2022. La momentul respectiv, soacra mare declara că nu are de gând să se implice în viața privată a fiului său și în cuplul acestuia.

anca turcasiu isi saruta bebelusul iar baiatul ei isi tine in brate fiica

„Am mai spus că n-am dat sfaturi sub nicio formă și nici nu mă bag în viața lor. Sunt foarte fericiți, se iubesc foarte mult. Regrete vizavi de relația cu Radu nu am. Am fost foarte prezentă în viața lui, chiar dacă plecam mult în turnee.

Am fost o mamă care a făcut lecții cu el în fiecare zi, care petrecea mult timp cu el, ocupându-ne de o grămadă de activități împreună. Mi-ar plăcea să am o nepoțică cu părul ondulat și cu ochii verzi – o bombonică de fetiță!”, a declarat la momentul respectiv într-un interviu viva.ro fosta concurentă Asia Express.

anca turcasiu imbracata in rochie rosie alaturi de fiul ei ginere si nora ei in rochie de mireasa

Aleasa inimii lui Radu lucrează ca asistent veterinar, predă la facultate, fiind o tânără cu o prezență discretă pe site-urile de socializare. Fiul Ancăi Țurcașiu, pe de altă parte, a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației și profesează ca instructor de snowboard.

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a însurat la doar 23 de ani! Ce spune mama lui: „Tineretul din ziua de astăzi nu prea...”

Anca Țurcașiu, o bunică îndrăgostită

Actrița trece prin una din cele mai frumoase și mai pline de însemnătate perioade din viața ei. Anul acesta a participat la Asia Express, o experiență impresionantă, a devenit bunică și și-a refăcut și viața amoroasă.

anca turcasiu alaturi de fiul ei si nepoata si de tatal ei in biserica

În 2020, artista a divorțat de tatăl lui Radu, medicul Cristian Georgescu, iar ulterior s-a concentrat asupra propriei persoane. Dar vara aceasta se pare că Anca Țurcașiu a întâlnit un om deosebit, care i-a schimbat complet viața.

„E minunat. Atât timp cât suntem sănătoși și ne bucurăm de fiecare zi, de oamenii dragi, ne preocupam să fim mai buni în tot ceea ce facem, și mai buni unii cu alții....e perfect.

Chiar sunt uimită de câtă atenție se dă pentru viața mea privată. Asta înseamnă tot un fel de iubire și de apreciere. Chiar vă mulțumesc că sunteți preocupați de sufletul meu care a fost atât de rănit niște ani, și care, da, azi este plin de fericire.

Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată! Grijă, atenție, iubire, respect, siguranță, tot ceea ce își poate dori o femeie de la un bărbat.
Vă mulțumesc încă o dată pentru gândurile voastre bune!”, a adăugat vedeta.

O artistă desăvârșită, o bunică frumoasă și fericită, Anca Țurcașiu se poate lăuda cu o viață împlinită pe plan personal și profesional.

Surse foto: instagram.cominstagram.cominstagram.comfacebook.cominstagram.com

Surse articol: click.rolibertatea.rounica.roviva.ro

Articolul urmator
Ce familie frumoasă are gimnasta Cătălina Ponor! Este însărcinată cu al doilea copil și mai fericită ca niciodată

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Amintiri din casa în care am avut cea mai frumoasă copilărie - cea a bunicii mele
    Amintiri din casa în care am avut cea mai frumoasă copilărie - cea a bunicii mele

    Una dintre cele mai iubite locuri de pe acest Pământ pentru mine? Casa bunicii mele. Cândva era un loc al familiei, al râsului, al dragostei, al jocului de cărți, al...

    Cea mai tânără bunică: fiica ei a născut cand avea 14 ani
    Cea mai tânără bunică: fiica ei a născut cand avea 14 ani

    Kelly Healey avea doar 30 de ani în 2018, când fiica ei adolescentă, Skye Salter, a născut-o pe Bailey, acum în vârstă de 3 ani. Tânăra, atunci în...

    Cei mai cool părinți de la Hollywood: ce reguli de parenting au Blake Lively și Ryan Reynolds
    Cei mai cool părinți de la Hollywood: ce reguli de parenting au Blake Lively și Ryan Reynolds

    S-au căsătorit în anul 2012, formând unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. În plus, sunt părinți fericiți, având trei fiice (James- 7...

    De ce bunica este mult mai afectuoasă cu copilul tău decât tine? Știința explică
    De ce bunica este mult mai afectuoasă cu copilul tău decât tine? Știința explică

    Legătura dintre bunici și nepoți este unică, amintirile despre momentele din copilărie petrecute alături de bunici fiind printre cele mai valoroase. Când bunicii petrec timp...

    Privindu-mi mama fiind o bunică mai bună decât a fost ca părinte este sfâșietor de frumos
    Privindu-mi mama fiind o bunică mai bună decât a fost ca părinte este sfâșietor de frumos

    Povestea mea începe cu momentul când mama mea a vrut să mă avorteze și eu am supraviețuit. Apoi, afectată puternic psihic de miracolul supraviețuirii mele, mama mea m-a...

    De ce cea mai mare greșeală a ta este, de fapt, cea mai bună lecție de viață, în funcție de zodie
    De ce cea mai mare greșeală a ta este, de fapt, cea mai bună lecție de viață, în funcție de zodie

    Sensibile și romantice, zodiile de apă au o importantă lecție astrologică de învățat. Creativele, comunicativele și istețele zodii de aer primesc sfaturi importante de care...

    De ce ador faptul că mama mea este o bunică atipică
    De ce ador faptul că mama mea este o bunică atipică

    Nu toate femeile sunt încântate de la început că vor deveni bunici, dar lucrurile se pot schimba pe măsură ce nepoții cresc. Un exemplu în acest sens este și o...

    © 2024 Qbebe