Adriana Bahmuțeanu nu are noroc în iubire. Spera să se despartă în liniște de logodnicul ei, dar bărbatul face declarații uluitoare despre motivele despărțire

Adriana Bahmuțeanu nu are noroc în iubire. Spera să se despartă în liniște de logodnicul ei, dar bărbatul face declarații uluitoare despre motivele despărțire

Mariana Voinea

După cele 4 tentative de relații alături de Silviu Prigoană, bărbatul cu care are 2 copii, Adriana Bahmuțeanu părea că și-a găsit liniștea în brațele unui om de afaceri cu cetățenie americană. Dar a fost frumos cât a durat, pentru că după nici 2 ani, s-au despărțit.

Discreția și amabilitatea nu au fost nici de data acesta cuvintele de ordine în separarea dintre cei doi. Ce declarații uluitoare a făcut fostul logodnic al jurnalistei?

Când spui Adriana Bahmuțeanu te gândești la jurnalism, la emisiuni captivante, la o personalitate efervescentă și spumoasă, la replici acide și la o viață personală tumultoasă. A fost căsătorită de patru ori cu același bărbat, Silviu Prigoană, cu care are doi copii, pe Maximus și pe Eduard.

Ulterior, a încercat să își refacă viața personală alături de un român cu cetățenia americană, pe nume George Restivan. Tânărul s-ar fi îndrăgostit de ea atunci când a văzut-o într-un live la Carmen Harra și au început o relație la scurt timp.

S-au iubit, și-au jurat iubire în biserică, dar s-au despărțit...

Văzut, plăcut, luat”, cam așa poate fi descrisă legătura dintre George Restivan și Adriana Bahmuțeanu. Cei doi și-au unit destinele în fața Domnului, jurându-și iubire într-o ceremonie de logodnă citită în limba română, dar care a avut loc pe teritoriul Ucrainei, într-un lăcaș de cult, în anul 2023. Un an și jumătate mai târziu de la marele eveniment, cei doi se despărțeau.

Dacă Adriana Bahmuțeanu, cea care era obișnuită să țină prima pagină a ziarelor, și-a dorit o despărțire liniștită, lipsită de Intrigi și de dezvăluiri șocante, se pare că de data aceasta, fostul ei logodnic a avut ultimul cuvânt de spus. Și a spus TOT ce a avut pe suflet.

Bineînțeles că despărțirea celor doi a creat un val de speculații și de bârfe, mai ales că de relația era descrisă ca fiind autentică și sinceră, iar Adriana Bahmuțeanu chiar susținea că a decis împreună cu fostul ei partener, de comun acord, să o ia pe drumuri separate.

„Distanța ucide dragostea și uneori planurile și valorile comune se mai schimbă”

Adriana Bahmuțeanu a încercat să rămână foarte discretă în ceea ce privește motivele despărțirii de George Restivan, pe care le-a dezvăluit în mare într-un interviu acordat Click.ro. Aceasta spunea: „A fost frumos, autentic, am trăit o adevărată poveste intensă de iubire!

Din păcate, distanța ucide dragostea și uneori planurile și valorile comune se mai schimbă! Așadar, am decis să mergem fiecare pe drumul său și să punem punct aici relației noastre! Ne-am decis să păstrăm pentru noi intimitatea și să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă”.

adriana bahmuteanu george restivan pe strazile italiei

În continuare, jurnalista mărturisea că nu au nimic de împărțit, mai ales că nu au fost căsătoriți civil. Ceea ce este cu adevărat interesant este faptul că, încă de la începutul relației, se pare că ar fi existat un pact între cei doi, prin care la fiecare jumătate de an să facă bilanțul a ceea ce a fost bine și rău în relație, să pună totul în balanță și să decidă dacă vor merge mai departe sau nu.

Între timp, invitată la podcastul „Fiță cu Adiță”, moderat de Adiță Voicu, jurnalista susținea că de dragul copiilor s-ar împăca cu fostul ei soț cu Silviu Prigoană, dar că acesta nici nu vrea să audă de numele ei.

Da! M-aș împăca oricând cu domnul Prigoană să fim părinți. Într-o relație de cuplu, nu! Dar m-aș împăca cu el oricând ca să fim părinții copiilor noștri, pentru că noi acum nu suntem împăcați. El refuză de 10 ani să vorbească cu mine, deși mă rog de el cu cerul și cu pământul să redevenim părinți”.

Adriana Bahmuțeanu îl acuză pe Silviu Prigoană că nu are grijă de sănătatea fiului lor cel mic. "Fiul meu se află în acest moment la granița dintre sănătate și boală"

Ce spune George Restivan despre motivul real al despărțirii dintre cei doi?

Românul cu cetățenie americană care deține mai multe afaceri imobiliare în Statele Unite ale Americii și are un băiat pe nume Blake spune că motivele despărțirii ar fi fost cu totul diferite față de cele prezentate de fosta lui logodnică.

adriana bahmuteanu george restivan copiii adrianei si blake copilul lui george in fata unui cinematograf din america

„De când ne-am întors în București, anul trecut după vacanța de vară din California, tensiunea din aer era atât de densă încât o puteai tăia cu cuțitul în casa din București, în care am stat. Fratele vitreg al lui Blake s-a mutat cu noi și am știut, în acel moment, că s-a terminat pentru mine și Blake și că mai aveam puțin timp de petrecut în București.

Fratele vitreg a fost gelos și rău cu Blake, fără să intru în detalii acum pentru că încă îmi trezește amintiri neplăcute. (…) Nu suntem obișnuiți cu certurile de familie, furie, gelozie. (…) Nu-mi voi mai pune niciodată fiul în pericol. Pur și simplu nu suntem obișnuiți cu certurile de familie, furie, gelozie și nu vreau să învăț să trăiesc așa”, replica omul de afaceri pentru click.ro.

El a subliniat și faptul că fratele vitreg al copilului său ar fi manifestat gelozie și comportamente negative față de Blake și că fiul Adrianei Bahmuțeanu cel mic, Eduard, ar fi tânjit după o împăcare a părinților săi naturali.

adriana bahmuteanu pe strada face selfie cu fiii ei

„Ceea ce a pus capăt a fost faptul că, chiar sub nasul meu, fiul iubitei mele îi cerea să se întoarcă la fostul ei soț pentru a fi din nou o familie împreună. Atunci am știut că este timpul să plecăm”, a declarat George Restivan pentru sursa menționată anterior.

Drama neștiută a Adrianei Bahmuțeanu: a pierdut un copil la 3 săptămâni de la naștere

Jurnalista spera la o despărțire discretă. George Restivan: „nu vreau să le mai văd vreodată fețele!”

Ba mai mult decât atât, fostul logodnic nici nu vrea să o mai vadă pe jurnalista cu care a împărțit și bune și rele pe o perioadă de aproximativ doi ani.

Deși Carmen Harra a fost pe Cupidon în relația dintre cei doi, se pare că săgeata nu a nimerit chiar unde trebuia…

Cu toate că jurnalista era convinsă că va păstra o relație decentă de prietenie amiabilă cu fostul ei logodnic, el spunea: „Nu vorbesc cu ei și nu o voi face niciodată! Nu sunt prieten cu Adriana și nici cu oamenii pe care i-am cunoscut cât am fost cu ea! Și nu vreau să le mai văd vreodată fețele!”

Dacă experiențele anterioare în viața personală au fost destul de tumultoase pentru Adriana Bahmuțeanu, iar cea de-a șasea despărțire s-a dorit a fi una amiabilă și lipsită de apariții în presă, norocul nu a ținut cu ea. George Restivan și-a spus răspicat părerea, a făcut dezvăluiri uluitoare și a plecat din România cu un gust amar, încercând să-i ofere băiatului său o viață mai frumoasă în Statele Unite.

Surse foto: facebook.comfacebook.comfacebook.comfacebook.comfacebook.com

Surse articol: unica.royoutube.com

Articolul urmator
Dependența de jocuri de noroc face victime în rândul puștilor! Asociația Salvați copiii trage un semnal de alarmă! Statisticile sunt îngrijorătoare!
Dependența de jocuri de noroc face victime în rândul puștilor! Asociația Salvați copiii trage un semnal de alarmă! Statisticile sunt îngrijorătoare!

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    4 zodii care nu mai luptă pentru iubire. Nu mai speră să-și găsească sufletul pereche
    4 zodii care nu mai luptă pentru iubire. Nu mai speră să-și găsească sufletul pereche

    Odată ce găsești persoana alături de care te simți împlinită, refuzi să crezi că, la un moment dat, din diverse motive, ajungi să te desparți de ea. În cazul în...

    Poveștile adevărate de iubire există! O femeie i-a rămas fidelă soțului timp de 60 de ani după ce bărbatul a dispărut la scurt timp de la nuntă
    Poveștile adevărate de iubire există! O femeie i-a rămas fidelă soțului timp de 60 de ani după ce bărbatul a dispărut la scurt timp de la nuntă

    O femeie a așteptat 60 de ani să afle ce s-a întâmplat cu soțul ei, căruia i-a rămas fidelă, după ce a plecat în Al Doilea Război Mondial. Acum, amintirea lui este...

    Am rămas văduvă chiar în ziua nunții. Am aflat apoi că logodnicul meu mă înșela de un an
    Am rămas văduvă chiar în ziua nunții. Am aflat apoi că logodnicul meu mă înșela de un an

    La un an de la decesul fulgerător al logodnicului, chiar cu câteva ore de a păși alături la altar, mireasa îndurerată află un adevăr crunt despre presupusul „bărbat...

    Zodiile care trec cel mai ușor peste despărțire. Își revin repede chiar dacă au inima frântă
    Zodiile care trec cel mai ușor peste despărțire. Își revin repede chiar dacă au inima frântă

    Dacă pentru anumite persoane despărțirea de ființa iubită reprezintă „sfârșitul lumii”, un moment extrem de dificil, pentru altele înseamnă un semn că nu...

    Și copiii mari au nevoie de iubire! Motive care te vor face să vrei să adopți un preadolescent
    Și copiii mari au nevoie de iubire! Motive care te vor face să vrei să adopți un preadolescent

    Vrei să adopți un copil? Ești pus pe o listă lungă de așteptare pentru a adopta un bebe sau un copil mic. Ce-ai spune dacă ai adopta un preadolescent, un copil mai mare, cu care să...

    Când dorințele sunt ignorate...O femeie i-a spus soțului exact ce-și dorește cadou de ziua ei, dar bărbatul nu a ascultat-o
    Când dorințele sunt ignorate...O femeie i-a spus soțului exact ce-și dorește cadou de ziua ei, dar bărbatul nu a ascultat-o

    Întrebată ce își dorește de ziua ei, o femeie i-a răspuns soțului că vrea puțin timp pentru ea. În schimb a primit... un tort, promisiunea unui caiac pe care nu ar...

    Logodnicul meu mi-a spus că refuză să cumpere o casă cu mine dacă nu mă port frumos cu mama lui
    Logodnicul meu mi-a spus că refuză să cumpere o casă cu mine dacă nu mă port frumos cu mama lui

    Când un cuplu este format de mai mulți ani, dorința de a locui împreună într-o casă nouă este firească. În unele situații însă, lucrurile nu se vor...

    Are 90 de ani, dar face sport în fiecare zi. „Dacă sunt bătrână, nu înseamnă că nu mai pot face nimic”
    Are 90 de ani, dar face sport în fiecare zi. „Dacă sunt bătrână, nu înseamnă că nu mai pot face nimic”

    Cum se menține o femeie în vârstă de 90 de ani la fel de tânără precum una de 60? E simplu. Multă mișcare, mult grădinărit și multă voie bună.

    © 2024 Qbebe